Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S20 plus 5G,nu imi apar apelurile pierdute pe ecranul de blocare

(Subiect creat la: 12-05-2021 12:09 PM)
2575 Vizualizări
tibijosan
Journeyman
Opțiuni
Salutare, detin un s20 plus varianta 5G, problema e ca nu imi apar apelurile pierdute pe ecranul de blocare, daca il deblochez si il blochez atunci apar, dar dupa ceva timp daca nu il folosesc, si ma suna cineva si nu raspund, iar nu imi apare. Am toate notificarile activate si vizibile,  l-am resetat din fabrica, am golit memoria cache, la fel face. Am sunat si la asistenta samsung, nici o rezolvare. Care ar putea fi cauza?
12 Răspunsuri
RaduAndrei
Pathfinder
Opțiuni
Salutare. Aceiasi problema o am si eu pe Note10. Cred ca este o problema de soft. Asteptam un update pentru remediere. Din ce am mai vazut e ceva mai general.
0 Aprecieri
tibijosan
Journeyman
Opțiuni
Da, asa cred si eu, dar e enervant, trebuie sa il deblochez de fiecare data sa vad daca am vreun apel pierdut🙄
0 Aprecieri
RaduAndrei
Pathfinder
Opțiuni
Ideea e ca mie nu imi apare nici pe ecranul deblocat decat daca intru la apeluri si acolo vad ca am un apel pierdut. E ciudat si enervant uneori.
0 Aprecieri
tibijosan
Journeyman
Opțiuni
Mie, ***** ce il deblochez imi apare si insigna la apeluri si la bara de notificari, si cand il blochez apare, dar daca trece un minut sa zic, si ma suna cineva si nu răspund, la fel face, chiar enervant...
Ionutbiba
Navigator
Opțiuni
Și la s21 plus e aceeași problemă
0 Aprecieri
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Observ aceeasi problema pe S20 Ultra 5g si pe S20 plus. D u p a restart functioneaza nornal. Dap, cred ca e un bug care se va rezolva, sper, d u p a o actualizare. 🤞
0 Aprecieri
RaduAndrei
Pathfinder
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
ANGIE112
Journeyman
Opțiuni
Intră în setări apeluri, la APELURI DE AFIȘAT și bifează opțiunea TOATE
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
🙂
Ceea ce ai propus tu are legătură cu afişarea apelurilor atunci când deschizi aplicația Phone şi apeşi pe Recents.
Nu cu notificările (pe ecranul de blocare) la care s-a referit @tibijosan.
Dar este utilă şi această setare pentru o vizualizare completă a istoricului apelurilor.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Încearcă totuşi să verifici dacă afişarea pe ecranul de blocare a apelurilor pierdute este activată.
Pentru asta va trebui să accesezi Setări/Notificări ,să apeşi pe *Mai multe*,să apeşi pe afişarea tuturor aplicațiilor acolo unde este scris sus Cele mai recente(apeşi pe săgeata aceea mică) ,cauți aplicația Telefon, apeşi pe ea şi ulterior urmezi paşii din capturile de ecran.
Sau varianta mai simplă de a ajunge la acea setare direct din Setări/Aplicații/Telefon apeşi pe aplicație şi prima rubrică este Notificări.
Ai control de acolo.

1Screenshot_20210512-172443_Settings_13157.jpg

2Screenshot_20210512-172613_Settings_13160.jpg

0 Aprecieri
tibijosan
Journeyman
Opțiuni
Sunt activate toate, am incercat, totusi cred ca e de la soft
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Atunci este un bug care va fi corectat ulterior.
Eu doar am vrut să verifici şi acea setare.
0 Aprecieri