Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S10+ după trecere la Android 11: foto în mișcare ies triple

(Subiect creat la: 23-01-2021 12:07 PM)
455 Vizualizări
dannybv
Journeyman
Opțiuni
Salutare! De cand cu noul android am întampinat o gramade de probleme, dar probleme peste care pot trecere cu vederea, dar peste urmatoarea nu. Astazi am vrut sa fac niste poze in miscare si spre nefericirea mea observat ca pozele apar asa... ca si cum toate cele 3 camere ar face poze in acelasi timp si nu le-ar suprapune corect. Din 10-15 poze doar 2-3 imi ies bine in miscare, daca stau nemiscat pozele ies bine, ideea eate ca inainte chiar daca eram in miscare facea pozele bine. Am dat clear cache la telefon din meniul acela secret de cand am inceput sa am probleme cu nou android. Ce e de facut? Mai are cineva problema asta?
image

6 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Mai poti incerca cu clear cache si clear data aplicatiei Camera.
Tii pe ea, info, force stop, storage, clear cache & clear data din partea de jos.
Vezi cum se cumporta dup.a.

0 Aprecieri
dannybv
Journeyman
Opțiuni
O sa incerc, mersi
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Un clear cache la aplicatia camera ar putea sa rezolve
0 Aprecieri
AdyCO
Helping Hand
Opțiuni
Cu siguranta s-a activat modul HDR.In modul HDR camera face automat mai multe fotografii cu diferite valori de expunere, apoi le îmbină într-o singură fotografie .Cu modul HDR se fotografiaza doar subiecte statice.Dezactiveaza din meniul camerei HDR cand fotografiezi in miscare ori subiecte ce se misca.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @dannybv ,

Problema expusă de tine ar mai putea avea o explicație. Cele descrise de tine au fost semnalate și de către alți utilizatori și există o explicație oficială din partea Samsung pentru asta. O redau mai jos: 

Samsung a constatat existența acestui simptom care apare pe anumite modele de telefoane din seria S10 și a pregătit un nou update de software, ce va apărea în curând. Prin urmare, vă invităm să urmăriți update-urile lansate cu regularitate de către Samsung prin intermeiul FOTA. Samsung încurajează utilizatorii să-ți țină la zi actualizările de software, atât pentru sistemul de operare, cât și pentru aplicații”.

Prin urmare, există o problemă cu fotografiile din mișcare sau cu subiecte aflate în mișcare, pe anumite modele din seria S10, după update-ul la Android 11. Sunt convins că noul update de software va rezolva această problemă, să ne dai de veste când se va întâmpla asta.

Cele bune!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
dannybv
Journeyman
Opțiuni
Multumesc, momentan inca mai intampin aceasta problema, o sa astept update-ul, poate o sa-si revina
0 Aprecieri