Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

RĂSPUNS OFICIAL - Când vine Samsung Pay în România?

(Subiect creat la: 19-10-2021 10:43 AM)
4864 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Samsung-Pay-Logo-horizontal.png

Samsung Pay este una dintre aplicațiile Samsung care momentan nu este disponibilă pentru utilizatorii din România. Am solicitat o poziție oficială a companiei cu privire la un termen pentru disponibilitatea aplicației și pe plan local, în urma întrebărilor pe care le-am primit de-a lungul timpului de la voi în Samsung Community.

Răspunsul oficial este următorul:

”Lansarea locală a serviciului Samsung Pay este determinată de o varietate de factori, dar prioritar pentru noi este să oferim întotdeauna cea mai bună experiență clienților noștri. Există o varietate de opțiuni de plată disponibile pe piață, iar noi analizăm preferințele clienților noștri în fiecare țară. Serviciul Samsung Pay este lansat în 4 țări în Europa, și, deși nu putem oferi în acest moment un calendar al lansării în România, continuăm să colaborăm cu parteneri din industrie pentru a extinde disponibilitatea serviciului în viitor. Urmăriți canalele noastre de comunicare pentru noutăți!”.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
10 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Wow, este disponibil doar in 4 tari din Europa? Habar nu am avut. Chiar am crezut ca este dinsponibil in mult mai multe tari.

Daca asa sta situatia, este putin probabil sa fie disponibil in Romania prea curand.

O data cu disponibilitatea G Pay, nu au mai ramas "descoperiti" decat utilizatorii de smartwatch-uri Samsung de generatie mai veche.

Multumim mult pentru ca ne-ai oferit raspunsul oficial Samsung, in felul acesta se evita anumite discutii si confuzii.

DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
😊
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Acum rămâne activa opțiunea Samsung pay in setări(înainte apărea și după câteva secunde dispărea), deci șansele să aducă serviciul cat de curând sunt destul de mariScreenshot_20211019-115207_Settings.jpg
Mihai97s
Pathfinder
Opțiuni
Văd că utilizezi Sodexo, sper că vom putea plăti cândva cu cardul lor de masa prin Google Pay.
0 Aprecieri
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Da, aștept și eu momentul acela, pt că aplicația sodexo nu merge exact când ai nevoie de ea
0 Aprecieri
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Sper ca macar in 2022 sa fie disponibil si in Romania😬
PACRi
Maestro
Opțiuni
Atunci o sa intalnim in continuare pe aici intrebarea: "Cand vine Samsung Pay in Romania".
Nici eu nu stiam ca sunt doar 4 tari norocoase
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Acum că știi cum stau lucrurile, îi poți direcționa pe cei care întreabă către această postare :).

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
PACRi
Maestro
Opțiuni
Evident
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
A71_2021
Voyager
Opțiuni
Greu de convins bancherii in lume sa folosească Samsung în loc de Apple.
0 Aprecieri