Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme modul "Nu deranjati"

(Subiect creat la: 05-04-2021 01:05 PM)
2257 Vizualizări
Gruia
Navigator
Opțiuni
Buna ziua
Am creat in in modul "Nu deranjati" 2 profile separate denumite diferit.unul pt zilele sapt interval 23-8 si unul pt weekend interval orar 23-10.tel nu face deosebirea intre zile.nu stie cand sa deselecteze modul in functie de zile.si in cursul sapt dezactiveaza modul tot la ora 10 ca si in weekend.e altceva de facut si nu stiu eu?
Multumesc
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai... Este gresit cum le-ai setat. Tu din ce inteleg, vrei ca modul DND sa se dezactiveze la 8 in zilele sapt si la 10 (sau 11) sambata si duminica.
Asa cum ai setat tu, luni se va dezactiva tot la 11 pt ca duminica ai setat-o sa se dezactiveze la ora 11 a zilei urmatoare...adica luni. Poate de asta credeai ca nu merge. Pt ce vrei tu, ar trebui sa setezi profilele asa:
- de duminica pana joi activ intre 23 si 8 a zilei urmatoare
- vineri si sambata activ intre 23 si 11 a zilei urmatoare.

Astfel de luni pana vineri se va dezactiva la 8 modul DND iar sambata/duminica la 11

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

14 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Acelea nu sunt "profile" ci perioadele in care doresti sa se activeze automat modul DND (Do Not Disturb). De ex poti seta un interval de luni pana miercuri intre 8:00AM si 13:00PM si alt interval vineri intre 18:00 si 2:00. Intervalele de acolo sunt cumulative, daca ai setat de ex unul de luni pana vineri de la 00:00 la 5:00 si altul joi de la 8:00 la 23:00, in ziua de joi vei fi in mod DND de la ora 8:00 la 23:00 dar SI intre 00:00 la 5:00.

Atentie sa fie si activate perioadele programate, daca switch-ul nu este pe ON nu functioneaza.

Eu am testat acum si functioneaza foarte bine, o alternativa ar fi sa folosesti rutine Bixby

P.S. Ai putea pune niste printscreen sa se vada cum ai configurat intervalele respective si cum arata ecranul de setare DND la tine?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Clar, Bixby e soluția.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu stiu ce sa spun, mie mi-a mers cum trebuie dar am testat cu 2 intervale orare in aceasi zi, nu am avut cum sa verific pt zile diferite... Teoretic trebuie sa mearga si asa

GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Face 2 rutine Bixby, prima cu intervalul saptamanal si a doua cu weekend, trebuiesc date denumiri diferite si e ok.

Screenshot_20210405-142859_Bixby Routines.jpg

Screenshot_20210405-142739_Bixby Routines.jpg

Screenshot_20210405-142925_Bixby Routines.jpg

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, stiu, e simplu, de asta i-am propus ca si alternativa in caz ca nu ii da de cap cu setarile normale

Gruia
Navigator
Opțiuni
Uite la ce ma refer...sunt zile diferite...nu are ce sa se cumuleze...mersi

Screenshot_20210405-230253_Settings_4358.jpg

0 Aprecieri
Gruia
Navigator
Opțiuni
Defalcat

Screenshot_20210406-011749_Settings.jpg

Screenshot_20210406-011738_Settings.jpg

0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai... Este gresit cum le-ai setat. Tu din ce inteleg, vrei ca modul DND sa se dezactiveze la 8 in zilele sapt si la 10 (sau 11) sambata si duminica.
Asa cum ai setat tu, luni se va dezactiva tot la 11 pt ca duminica ai setat-o sa se dezactiveze la ora 11 a zilei urmatoare...adica luni. Poate de asta credeai ca nu merge. Pt ce vrei tu, ar trebui sa setezi profilele asa:
- de duminica pana joi activ intre 23 si 8 a zilei urmatoare
- vineri si sambata activ intre 23 si 11 a zilei urmatoare.

Astfel de luni pana vineri se va dezactiva la 8 modul DND iar sambata/duminica la 11

Gruia
Navigator
Opțiuni
Corect.mersi mult🙂
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
👍

0 Aprecieri
Gruia
Navigator
Opțiuni
Mai intampin o situatie:am setat pe ecranul de blocare 2 comenzi rapide(stg jos telefonul si dr dos lanterna).nu le pot accesa pt ca atunci cand ating pictogramele lor imi apare amprenta ca trebuie sa deblochez ecranul.sau acestea functioneaza doar cand nu ai parola pe ecran?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Anumite functionalitati ale telefonului (majoritatea aproape) sunt accesibile doar cand dispozitivul este deblocat. Daca ai securitatea activa la telefon, poti sa faci apel la nr de urgenta (112) fara a debloca dispozitivul dar altfel nu este normal. Pai care este rolul securitatii daca oricine pune mana pe telefon poate sa sune sau sa foloseasca aplicatiile din shortcut?

Gandeste-te ca accesand dialer-ul, practic persoana are acces si la contactele tale, poate introduce coduri speciale de service sau care afecteaza functionalitati ale telefonului, etc. NU este OK acest lucru si tocmai din acest motiv accesul este restrictionat.

Sper ca e ai clar acum.

0 Aprecieri
Gruia
Navigator
Opțiuni
Multumesc.functioneaza dar trebuie sa tin apasat mai lung si sa glisez in sus in plan vertical.nu functioneaza doar prin simpla apasare.asta probabil ca sa nu apesi accidental.oricum nu mai las tel ci doar lanterna in dr jos🙂
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, la fel ca si actiunea de raspuns la apel, accesarea se face prin glisare nu prin tap simplu pt a evita deschiderea accidentala a aplicatiilor.
Era inainte o setare in Accessibility care permitea sa folosesti tap in loc de swipe la anumite actiuni (de ex cand raspunzi la apel) dar am văzut ca a fost scoasa

0 Aprecieri