Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme emoji-uri

(Subiect creat la: 02-06-2021 08:28 PM)
1662 Vizualizări
mihaiutss
Pioneer
Opțiuni
Salut,

Când vreau să caut un emoji nu îl găsește, și zice că nu se poate căuta emoji-uri în limba actuală a tastaturii.

Am încercat și în engleză, și din păcate nu funcționează

Fac eu ceva greșit?

image
Română

image
Engleză

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Schimba limba de input a tastaturii in English UK sau US si ar trebui sa functioneze (poti adauga si Engleza pe langa Romana). Daca nu functioneaza dup.a ce setezi Engleza, dai un clear cache aplicatiei tastatura.

Anul trecut asta era raspunsul oficial: "Emoji suggestions and search are supported for just 10 languages: "EN (US & GB), KO, ES (US & ES), FR, RU, IT, DE, PT_BR" - nu cred ca s-a schimbat nimic deocamdata.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

13 Răspunsuri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
dacă poți da resetare la tastatura ,adică o aduci cum era ea la început
0 Aprecieri
mihaiutss
Pioneer
Opțiuni
Am resetat, tot la fel face
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Ca a ati mai încercat?
0 Aprecieri
mihaiutss
Pioneer
Opțiuni
Am încercat să scriu și tort, tot la fel face... presimt că e un mic bug/glitch 😅
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Sper si eu ca e un mic glitch , sper ca mai vor veni persoane sa te ajute
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
sper ca înțelegeți
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai schimbat limba folosita pe telefon sau doar la tastatura? 

mihaiutss
Pioneer
Opțiuni
Salut,
Doar la telefon
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Schimba limba de input a tastaturii in English UK sau US si ar trebui sa functioneze (poti adauga si Engleza pe langa Romana). Daca nu functioneaza dup.a ce setezi Engleza, dai un clear cache aplicatiei tastatura.

Anul trecut asta era raspunsul oficial: "Emoji suggestions and search are supported for just 10 languages: "EN (US & GB), KO, ES (US & ES), FR, RU, IT, DE, PT_BR" - nu cred ca s-a schimbat nimic deocamdata.

mihaiutss
Pioneer
Opțiuni

E ciudat că pe română nu acceptă, adică pnm... având în vedere că avem limba română pe telefon, și e tradus cu toate funcțiile, și emoji-urile ar trebui afișate... pe iPhone poți căuta emoji-uri în română, fără să schimbi limba tastaturii... în fine, poate pe viitor se va adăuga a 11-a limbă numită ”română” Mersi!

ioanlyy
Journeyman
Opțiuni
trebuie setata limba eng la tastatura accent US
0 Aprecieri
mdienutza
First Poster
Opțiuni
Bună, am dat actualizare la telefon și am altfel de emoji uri cum pot sa fac sa le am pe cele vechi de la Samsung?
0 Aprecieri
saratorul
First Poster
Opțiuni
Nu îmi apar emojiurile pe telefon nici o altă setare pt tastatură ca înainte ce să fac?
0 Aprecieri