Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problemă Apel se inchide singur la 1h

(Subiect creat la: 29-08-2022 04:59 PM)
1156 Vizualizări
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Cum fac sa nu mai mi se închidă apelu telefonic la 1h cand se face fix 1h se inchide apelu singur
Referire la acesta 

image

8 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Restrictia nu este de la telefon ci de la operatorul de telefonie mobila. Ce operator folosesti?
Contacteaza-i si intreaba-i care e treaba.

AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Telekom
0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
nu ești singurul și problema nu se poate rezolva
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Orice operator tind sa cred are setarea asta. Ca protectie sa nu ramana vreun apel activ muuuuuuulta vreme. Spre exemplu pe tatal meu in atatia ani nu am reusit sa-l invat sa incheie apelul. El după ce termina ce are de spus.. pune telefonul pe masa.. si cam atat. Daca nu as incheia eu apelul.. ramane activ :))
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Am înțeles
0 Aprecieri
laur468667
Voyager
Opțiuni
Pe orange am putut vorbi 2 ore și 53 de minute fără întrerupere.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Posibil. Am scris "cred". Nu lucrez la vreun operator de telefonie. Dar am mai citit de limitarea asta. O ora.. doua.. la diversi operatori. Asa am presupus ca au toti. Nu stiu limitele si daca mai sunt de actualitate.
Desi ca o parere personala.. cumva e necesara. Poate putin mai mare de o ora..
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
cdi12
Big Cheese
Opțiuni

"Deconectarea automata a apelurilor ***** 1 ora de convorbire a fost implementata in reteaua Telekom Romania Mobil incepand cu data de 07 mai 2010. Apelurile se vor intrerupe automat, de catre sistem, in momentul in care acestea depasesc durata de 60 de minute. Abonatul/utilizatorul prepaid poate initia un nou apel imediat ***** intreruperea celui anterior. Aceasta intrerupere a fost implementata pentru a oferi un plus de siguranta la factura ta in cazul in care s-ar initia apeluri fara vreo actiune efectuata de tine. Aceasta masura a fost adoptata de catre compania Telekom Romania Mobil pentru toti clientii, fara exceptie."
0 Aprecieri