Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Port infrarosu

(Subiect creat la: 04-06-2022 08:02 AM)
1241 Vizualizări
gelutu
Voyager
Opțiuni
Salut. Mi se pare un mare "minus" la telefoanele Samsung, si in general la toate marcile, lipsa portului infrarosu. Daca tot e un smartphone, de ce nu ar putea fi si o smart telecomanda la nevoie, dar nu numai prin wifi cum se poate folosi la unele dispozitive smart din casa, ci si direct prin infrarosu, cum au majoritatea electrocasnicelor. Eu am s21 plus si am cumparat si un xiaomi , soecial pt functia de telecomanda. Umblu cu 2 telefoane la mine ca sa inlocuiesc un singur dispozitiv ce ar putea fi complex, intreg., cu acel port infrarosu, adica telefonul Samsung.
11 Răspunsuri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Acum depinde ca sunt unele persoane ca mine care nu au nevoie de funcție și unele au nevoie deci samsung pune funcția dacă chiar se cere pe piața
gelutu
Voyager
Opțiuni
Eu unul "o cer". Bine, acum sa nu existe intelegeri si interese tacite intre unii producatori de smartphone uri si producatorii de telecomenzi universale si/sau smart.
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Acum multă lume folosește telecomanda normala deci nu știu ce sa zic
gelutu
Voyager
Opțiuni
Da, asa e, normal. Dar pt unul ca mine, fiind sofer pe camion, umblu in multe locuri publice, unde pot da, de exemplu drumul la aerul conditionat , la un tv, etc. Dar si acasa, unde, normal ca am telecomanda la toate aparatele ce le detin, dar se poate intampla sa nu fie langa tine, sau sa fie la alt membru de familie, iar tu o poti inlocui cu tel tau. Deci, parerea mea, ca e folositor acest port de infrarosu la orice smartphone, mai ales ca le tinem pe langa noi mai mult ca orice device sau o telecomanda de la vreun aparat.
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Este adevărat ce spui
0 Aprecieri
gelutu
Voyager
Opțiuni
Mersi pt sustinere. Chiar imi pare rau pt Samsung, doar ce am trecut de un an si ceva de la huawei la samsung, si raman la Samsung, dar momentan mai "tarasc" ***** mine si un xiaomi ieftin, special pt aceasta functie de telecomanda.🤣👍👍
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Xiaomi trebuie sa facă o telecomanda inteligenta 😂
0 Aprecieri
gelutu
Voyager
Opțiuni
Pai chiar, mai in gluma, mai in serios, acest xiaomi redmi note 11 ce il am, e doar o telecomanda smart si universala pt mine, dar , sa nu fiu rautacios, ***** o saptamana de cand il am e un telefon bunicel, cu 4gb ram si 128gb stocare, pt cineva fara mari pretentii. Pt mine s21 plus e tel de baza🤣👍
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Cat a costat?
0 Aprecieri
gelutu
Voyager
Opțiuni
Pai am prelungit 2 abonamente la Orange si le am luat in rate, adica note 11, care il am eu e undeva pe la 700 lei, iar sotiei i am luat note 11 pro, care e undeva pe la 1700 lei normal, dar parca mi l a dat un pic mai ieftin pt prelungire si modificare abonament.
0 Aprecieri
blackmirror
Explorer
Opțiuni

Probabil este asa cum a fost si cu portul jack

0 Aprecieri