Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Plată neautorizată

(Subiect creat la: 25-02-2021 03:44 PM)
2100 Vizualizări
Madalina12
First Poster
Opțiuni

Bună ziua! Mi-a apărut în lista de tranzacții o plată neautorizată în valoare de 11.99 euro, făcută de SAMSUNGAPPS SCHWALBACH AM. Mentionez ca nu am cumparat nimic de pe magazinul Samsung. Multumesc!

12 Răspunsuri
Kato82
Voyager
Opțiuni
Inteleg ca plata este CATRE Samsung, si nu DE Samsung, corect? Daca asa e, posibil sa ai vreun abonament mai vechi activ c u debitare automata a cardului. Altfel nu vad cum se poate intampla asta.
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Este posibil.
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Anunță banca pentru blocarea cardului ș verificare.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ai CSC Germany?
Posibil să fie o plată pentru vreo aplicație din Galaxy Store
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Daca nu ai achizitionat nimic, ia legatura c.u banca.

Screenshot_20210225-151130_Samsung Internet.jpg

Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Înseamnă că ai inrolat cardul in Magazinul Samsung altfel nu este posbil
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Daca nu anunți tranzactia la banca se închide cardul și se emite unul nou **bleep** o series nouă
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
întreabă în familie, cine s-a jucat **bleep** telefonul și a instalat vreun joc ceva au o aplicatie **bleep** valoare adăugată
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Te sfătuiesc să intri în setările aplicației Galaxy Store,acolo unde sunt cele 3 linii orizontale,în stânga sus.
Apoi apeşi pe aplicațiile mele,apoi activezi afişarea aplicațiilor instalate şi c.u un uşor swipe,de jos în sus,cauți c.uatenție tot ce ai instalat (c.u plată) îți va afişa detalii sub fiecare denumire dacă este free(gratuită) sau c.u plată.
Aşa vei putea repera pentru ce s-a făcut acea tranzacție c.u cardul.
Poate vreo aplicație,un joc,etc...

Valy-An
First Poster
Opțiuni

Ai achiziționat probabil ceva. Și eu am achiziționat un aspect de ceas și mi-a apărut tranzacția abia după o săptămână 

0 Aprecieri
Rosca Valentina
First Poster
Opțiuni

Hei,acelasi mesaj am

primit si eu astăzi si am cautat repede pe google,ma speriasem.Am deslușit misterul oricum desi eu am Iphone si nu înțelegeam ce treaba am cu Samsung.In contul meu de Samsung de pe tv atunci cand mi-am activat abonamentul HBO Max am introdus cardul si asa mi-a fost retrasa suma

pt abonament.

B1D09E31-D3ED-47E8-9518-58E2046E1774.jpeg

0 Aprecieri