Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Paramount Plus România

(Subiect creat la: 05-03-2024 10:59 PM)
10415 Vizualizări
Rapha24
Legend
Opțiuni
Știe cineva ceva informații mai noi cu privire la faptul când va apărea Paramount Plus în România??
Mulțumesc!
2 Soluţii
Soluţie
AdyCO
Helping Hand
Opțiuni
Nu prea as crede deoarece : 'SkyShowtime este un joint-venture între Showtime Networks de la Paramount Global și Sky Group de la Comcast, care combină programarea serviciilor Paramount+ și Peacock ale corporațiilor.'

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
AdyCO
Helping Hand
Opțiuni
Gasesti continut Dreamworks,Nickelodon,Paramount+ ,Paramount pictures,Peacock,Showtime,Sky si Universal.Au niste filme si mai ales seriale foarte bune.Am la ei abonament de cand au intrat pe piata (Apr2023).
PS: Din 23 Apr se scumpeste abonamentul de la 3.99 la 5.99 € ,asa ca grabeste-te.1709734087694.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

14 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
O data fixa nu se știe, dar ca preturi o sa aba doua abonamente unul de 5 dolari si respectiv 10 dolari ,ultimul nu include reclame iar celalalt da..
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mersi frumos!
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Rapha24
Legend
Opțiuni
Am asa ceva abonament. Mulțumesc mult oricum ! 😉😊😇😁😚
0 Aprecieri
Soluţie
AdyCO
Helping Hand
Opțiuni
Nu prea as crede deoarece : 'SkyShowtime este un joint-venture între Showtime Networks de la Paramount Global și Sky Group de la Comcast, care combină programarea serviciilor Paramount+ și Peacock ale corporațiilor.'
Rapha24
Legend
Opțiuni
Deci pe SkyShowtime ar trebui să găsesc și conținut Paramount Plus ??
Soluţie
AdyCO
Helping Hand
Opțiuni
Gasesti continut Dreamworks,Nickelodon,Paramount+ ,Paramount pictures,Peacock,Showtime,Sky si Universal.Au niste filme si mai ales seriale foarte bune.Am la ei abonament de cand au intrat pe piata (Apr2023).
PS: Din 23 Apr se scumpeste abonamentul de la 3.99 la 5.99 € ,asa ca grabeste-te.1709734087694.jpg
Rapha24
Legend
Opțiuni
Am abonament. Atunci de ce nu găsesc filmul Teen Wolf? Am înțeles ca e o producție Paramount Plus. Sau nu e disponibil ??
0 Aprecieri
AdyCO
Helping Hand
Opțiuni
Este o platforma noua si probabil vor incarca acest film .Iti dai seama ca nu pot incarca toate productiile deodata.Le ia timp pentru licentiere pe tari,traducere,etc.Îi poti intreba daca il vor incarca.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc mult! Și cum procedez dacă vreau să îi întreb??
AdyCO
Helping Hand
Opțiuni
Pe Facebook,Insta sau X dar nu stiu in ce masura vor raspunde.Incearca totusi.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc tare mult pentru tot !!
AdyCO
Helping Hand
Opțiuni
Cu placere ! 😎
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Eu am avut noroc la Sky, am prins cu 2 euro, dar din păcate la capitolul sunet sunt praf încă, au stereo, hdr nici atât.
0 Aprecieri