Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

ORANGE - vi s-a activat 5G+?

(Subiect creat la: 18-06-2023 06:24 PM)
723 Vizualizări
silvergol
Hotshot
Opțiuni

Salut vi s-a activat pe telefoane 5G+, cei care sunteți din județele menționate pe harta Orange?

image

30 Răspunsuri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut! La mine nu. Cel puțin mie pe un S23 Ultra am semnal 5G foarte bine ( deși eu am avut o problema cu semnul 5G de la "vecinii " lor) dar acum îmi merge perfect!.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu stiu dacă se activează automat..sau este o rețea separată
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Ai verificat cu cei de la Orange condițiile? Dacă înțeleg eu bine, îți trebuie un abonament 5G+, dar cel mai sigur ei îți pot confirma.Screenshot_20230618_184503_Chrome.jpg
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Am abonament smart20 plus
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
și eu smart 15 plus
0 Aprecieri
Lifeisgood123
Journeyman
Opțiuni
Nu, dar așteptăm o surpriză din partea Orange cât de curând posibil 😁
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Eu s in zona județul Tulcea, localitatea Sulina. Ciudat ca apare sus la date 5G nu știu dacă chiar am 5G😅😅
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Măi oamenilor ce vă tot duc operatorii de nas cu 5g ca să poată să implementeze 5g trebuie să facă sacrificii trebuie întâi să facă niște baze prin oraș pe care să monteze niște antene 5g sunt niște aparaturi pe care trebuie să le cumpere dar numai de la Huawei pentru că numai Huawei și cu Samsung au 5g ei bine ei vă vin vă vând niște gogoși de care voi le cumpărați scump voi nu vedeți abonamente de 20 € la voi de 15 € la voi mă dar unde ești în afară Digi de Spania nu are un abonament de 15 Euro în afară de 10 € maxim pe care pot să l folosești și în roaming dar Digi în România are abonamente nelimitate la prețuri accesibile pentru toată lumea prețuri de 1,5 € prețul de 2 € prețul de 3 €pe care le plătești la jumătate timp de patru luni de zile după care astea patru luni le plătești întreg mă nu știu ce ați văzut voi la Orange Telecom sau Vodafone să zicem că Vodafone ul mai are un pic de semnal dar în rest sunt la toți sunt la pământ mă nu vreau să mai aud despre Orange Telekom am pățit și eu de mult cu Telekom ul aveam televiziune și cablu și m am trezit că mi le au mărit peste noapte enorm de mult triplu decât aveam eu în abonament m am dus să reziliez contractul și au făcut figuri spuneau că nu am voie nu pot să reziliez niciun contract atâta timp cât am abonament la ei și le am dat peste nas le am dus aparatele și le am pus pe masă și le am lăsat acolo și mi a venit odată acasă de plată o sumă enormă de la o firmă de recuperare după care m a sunat o individă de la recuperare spunându l că dacă nu plătesc nu știu câte zile îmi confiscă casă apartament mașină tot ce am și i am zis un singur lucru vezi că în contractul ăla sunt clauze abuzive pe care eu nu le am semnat A început să facă a închis și de atunci dar mai primim nimic nu s a mai întâmplat nimica așa că vedeți că Telekom ul Orange ul mai puțin Vodafone ul dar astea două sunt la pământ și cu minciuni și cu toate păi el nu se gândește deci îți spune ție că are 5g plus implementat unde sunt antenele 5g 4G are dar 5g unde sunt antenele de de 5g ar trebui să fie diferite față de celelalte și în primul rând nu prea are unde să le pună pentru că trebuie să facă undeva la sol o clădire în care să pună toate aparaturile alea necesare fiți liniștiți că minți de îngheață apele vreți să credeți sau nu e treaba voastră vreți să faceți abonamente la Digi iarăși ce treaba voastră eu v am spus să aveți o zi bună prieteni
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Digi Mobil se numeste o gluma proasta 😉
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Hahaha dacă Digi mobil e o glumă proastă Orange ul tău sau telefonul ce ai tu sunt și mai proști pentru că eu nu mi aș permite un abonament de 20 € la la Orange sau la Telekom la cei care măresc prețurile la abonamente din lună în lună tu nu vezi că Digi mobil a băgat prețuri la sfert nu la jumătate și toți de la Telekom și de la Orange pleacă la Digi mobil mai documentează te ce pot să ți spun decât că nu ești în temă nu cunoști adevărul restul de apă de ploaie
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Chiar nu stiu despre Digi Mobil nimic .. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Screenshot_20230619_141600_Call settings~2.jpg
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Atunci nu mai nu mai comenta aiurea dacă nu știi nimic despre Digi are cele mai ieftine prețuri la abonamente și te rog frumos să ți ceri scuze față de mine că m ai jignit îți fac raport
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Digi Mobil este cea mai mare teapa posibila si imposibila , mai am 2 luni la ab de digi si papa , semnal cu incetinitorul , net care mergi pe langa el , si etc , prefer sa dau un ban dar sa am servicii de calitate . Si app, am 5 ab de digi 🤣🤣🤣, faci ceva .. pe Digi (li) tau Mobil. Succes ! Tu poate vrei sa spui ca Digi este bun in reteaua fixa , aici ai dreptate , dar la Digi Mobil te lasi pabubas 🤣🤣
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
În șapte abonamente la Digi băiatul nu pe fix pe mobil și cred că nu știi ce vorbești pentru că dacă te afli într o zonă de aia unde nu are acoperire bineînțeles că ești pa pa du te frumos te sfătuiesc la Orange ca să îți mărească abonamentul din lună în lună poate așa e mai bine pentru tine eu nu vreau așa eu vreau abonamente de 2 € nelimitate tu vrei abonament de 50 € pentru 21 de zile pentru că așa e la Orange așa e la Telekom așa e la Vodafone peste tot la ei Luna e de 21 de zile nu e de 30 m ai înțeles succes în alte părți hai să te întorci la la Digi și am să i sfătuiesc să nu te primească pentru că ai plecat de la bine la rău ura și la gară
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Nu ma intereseaza cat costa un ab la orange /vodafone/telekom , umde merge bine si ai calitate la ei mergem , ab orange am de 3 ani si tot atat platesc , de marit la cei cu servicii fixe le.maresc de cand am ab de 15 euro , tot atat dau , sa l faca si 16 ca nu imi pasa atata timp cat imi ofera retea peste tot si net la fel !
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Hahaha 15 Euro păi tu te auzi ce spui te mai compari cu mine când eu am semnal full pe două cartele pe telefon de Digi cu 2 € nelimitat mă tu te auzi nu ți pasă și dacă îl face 30 € tot nu ți pasă înseamnă că ai bani de aruncat în vânt păi dacă ai luat 20 ultra te cred că ai bani de aruncat în vânt dar să te văd ce ce faci din iulie Telekom dispare rămâne Orange cu Vodafone și cu Digi și Orange ul dispare că se combină cu Vodafone și rămâne Vodafone ul și atunci vreau să te văd ce ai să faci cu Vodafone ul când Orange ul îl va dispare Telekom ul nu mai există de mult Telekom ul e amintire nimic nu mai are Telekom a luat toate OTE. Grecia a luat tot și v a lăsat dezbrăcați
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Mai omule noi nu vb de cat costa pe luna la firma x y z !discutam strict de calitatea serviciilor oferite , digi ii da servicii de 2 euro si atat , restul ce vorbesti pe aici , este ca nu iti permiti altceva , ceea pe noi nu ne intereseaza ce isi permite unul altul etc , vorbi.strict de serviici de calitate si atat !
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Scutește mă cu calitatea la Orange sau Vodafone sau Telekom că nu are calitate ca la Digi și te rog să nu mai îmi trimiți mesaje hai
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Termină te cu Reclama asta la sărăcie ! Seară bună!
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Te rog frumos lasă mă în pace hai nu am nevoie de tine și nici de comentariile tale ți ai pus în cale ca să mă scoți din sărite hai te rog frumos lasă mă în pace oricum îți fac raport
0 Aprecieri