Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

OneDrive backup pur și simplu nu funcționează

(Subiect creat la: 08-05-2022 05:28 PM)
246 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cu toate că formurile astea par mai degrabă frecție la picior de lemn astfel încât samsung să nu își mai bata capul, o sa mentionez aici faptul ca sunt complet dezgustat de integrarea onedrive ca masura de backup a datelor din telefoanele samsung. Am acceptat cu bratele deschise aceasta facilitate, avand deja un abonament onedrive de 6TB. Am bifat optiunea de sincronizare a galeriei foto, am selectat albumele pe care le doresc sincronizate si... Pauza. Cica sincronizeaza dar de fapt nu face absolut nimic. Pozele sunt in continuare pe telefon si nimic uploadat pe onedrive. Am restartat telefonul, am golit cache-ul pentru onedrive si pentru galerie. Am dat permisiune de accesare stocare pe unde am putut. Nimic. Cam ce acrobatii se asteapta samsung sa faca un utilizator obisnuit ca sa isi faca o banalitate de back-up pe telefoanele astea? Zici ca mi-am luat Dacie și învăț mecanica de fiecare data cand ceva nu merge. Samsung, bre, fa ceva calumea! 
9 Răspunsuri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Deci că să înțeleg, dacă accesezi onedrive, nu vezi pozele, asa-i?
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Când faci back-up la WhatsApp în Google drive, vezi ceva din ceea ce urci in cloud? Nu vezi. La fel și cu Samsung. Este un back-up, arhivat și parolat.
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Că să vezi pozele și în onedrive și în telefon îți trebuie un program combo gen google photos cu google drive.
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Părerea mea...
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Vezi că sincronizarea galeriei este cu totul altceva fata de back-up. Vezi că ai obținea de sincronizare in setările drive-ului. Doar atunci vei vedea pozele. Screenshot_20220508-194720_OneDrive_32637_1652028440.jpg
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mulțumesc de răspuns. Momentan tot nu îmi e clar care e soluția corectă. Până la urmă am dat unlink la contul microsoft și contul samsung. Apoi am intrat în galerie, settings, sync with onedrive și m-a pus să conectez din nou contul de one cu cel de la samsung. După asta, tot în Gallery Settings, am apasat pe Sync with onedrive > Sync now și a început să uploadeze singur pozele. Crede-mă că am făcut asta de dimineață și până acum. Abia acum a mers.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
A urcat doar 1 GB de poze apoi toata noaptea a stat degeaba. E clar, nu e o soluție de care să depinzi. Mai degrabă imi pun pozele pe un HDD si stiu sigur ca au ajuns acolo. Nu dau vina neaparat pe Samsung. OneDrive avea gafele lui oricum. Pacat doar ca au adoptat parteneriatul asta.
0 Aprecieri
DeadShotzx
Pathfinder
Opțiuni
Pai eu folosesc onedrive și aceeași problema aveam
0 Aprecieri
DeadShotzx
Pathfinder
Opțiuni
Poate contul tău de Microsoft nu mergea bine ca s-a întâmplat o data
0 Aprecieri