Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

O super funcție la editarea foto pe telefoanele Samsung

(Subiect creat la: 09-03-2022 09:42 AM)
1298 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

N-aș putea spune pe care anume telefoane Samsung este prezentă această funcție, dar mi se pare foarte folositoare și binevenită: orice fotografie editată și salvată peste cea originală poate fi readusă la prima variantă.

Am descoperit această funcție pe Galaxy S22 Plus și este utilă atunci când nu dorești să ai două fotografii pentru aceeași imagine, originalul și fotografia editată. Pur și simplu salvezi peste imaginea originală și dacă ești mulțumit o păstrezi așa cum ai modificat-o, iar dacă nu-ți place rezultatul poți reveni oricând la imaginea originală, așa cum a fost ea captată de telefonul mobil.

Chiar sunt curios dacă există această funcție și pe alte versiuni de Android sau apare doar la Android 12, varianta One UI 4.1, așa cum am eu în acest moment pe Galaxy S22 Plus.

Urmărește și tagul Galaxy S22 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
7 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Si pe Flip 3 cu One UI 4.0 am optiunea. Nu am observat-o pana acum, dar inainte de a edita o poza am avut de facut o actualizare aplicatiei de editare a fotografiilor. Poate cu aceasta actualizare am primit noua functie de "revert to original" pentru pozele modificate.

0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Cum se poate face actualizare?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cand am dat edit la poza mi-a aparut mesaj ca trebuie sa actualizez editorul.
Daca nu ti-a aparut nimic, ai deja ultima versiune, probabil.
0 Aprecieri
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Si pe s10 plus merge, posibil de la one ui 4.0 sa fie optiunea.
0 Aprecieri
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Opțiunea este disponibilă de la One UI 3.1
0 Aprecieri
Tervi
Voyager
Opțiuni
Există pe A20e cu Android 11.
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Nup se vad diferențe.. dacă vrei să se vadă cu adevărat diferențe la un telefon cu mp puțini, instalezi o aplicație premium
0 Aprecieri