Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

O nouă actualizare de sistem Google Play pentru luna august

(Subiect creat la: 04-09-2024 10:08 AM)
891 Vizualizări
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Actualizare sistem Google Play/august/Samsung Galaxy S20 Ultra 5g 

image

image

image

13 Răspunsuri
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Salut ! Eu nu înțeleg o treabă. Am intrat sa actualizeze și eu și din aplicație și din Setari -Date biometrice și securitate. A fost doar 3,3 MB ,nu 87 cum apare la tine ! Eu am S10. Este in funcție de versiunea de android sau cum ?
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Probabil că actualizarea depinde și de ultima versiune Android utilizată de modelul smartphone-ului !?
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Așa cred și eu... Mulțumesc !
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Probabil la tine s-a descărcat și actualizat în fundal primul fișier mai mare , ai mai primit unul mai mic după primul, așa văd eu situația.. înainte cred că primeai la fel ca toți ceilalți la dimensiunea fișierului.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
În ultimă vreme doar actualizări foarte mici au fost.Asa am văzut cam de fiecare data. Mulțumesc !
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Vezi și la alți utilizatori al modelului tău de sunt , vezi Ella ei ce dimensiuni au actualizările.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Și cum pot afla răspunsul ? Sau cum.pot lua legătura cu ei ? Oricum nu este așa de important doar am observat.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Nu e nicio problemă de primești actualizări cu dimensiuni mai mici, dacă într-adevăr asta ai observat. De fel la mai mulți aceste fișiere mai mici se primesc după unele mai mari. De aceea am și spus că probabil se face in fundal principala actualizare când este trimisă de Google. Asta pățesc unii utilizatori, nu pot observa dimensiunea actualizării deoarece se face in fundal. Acum, nu rămâne decât să urmărești pe viitor dacă chiar așa se întâmplă, înainte de a face actualizarea la fișierul mai mic, să verifici dacă s-a schimbat luna, cum a fost acum cu actualizarea. Baftă.
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Da cred că așa este pentru că de dimineață mi a venit și mie acel fișier mare iar acum la ora 2:00 mai bine ai venit unul mic nu știu decât dar va trebui să îi dau actualizare din nou și actualizările astea cred că sunt trimise pentru a repara ceva pe device uri sunt necesare pentru securitatea telefonului
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Câteodată mai fac actualizări compuse din două pachete de fișiere cu cantități diferite de date. Sunt aspecte care țin strict de moduri convenite de către cei de la Google . Restul sunt presupuneri sau bănuieli care nu au nicio valoare.
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Da așa este actualizare de la Google depinde Google nu depinde Samsung sunt separate ei pot să facă din două sau chiar din trei paturi o actualizare
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
La mine este atâta1725435419148.jpg
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Eu cred că este în funcție de ce repară pe seria respectivă de device uri