Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Nu reusesc sa folosesc Google Assistent

(Subiect creat la: 19-07-2024 08:25 AM)
928 Vizualizări
Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni

image

image

image

Deschid Asistentul Google și îmi apare prima imagine. Apăs pe Get Starter și apare cea cu O secunda ,apoi aștept și apare următoarea.,cea cu verifica conexiunea, .Datele mobile sunt activate . Același lucru se întâmplă și pe Wi-fi. Ce pot face ? Am intrat în setări și nu reușesc să folosesc Asistentul. Mulțumesc 
1 Soluţie
Soluţie
GeorgePreda
GrandMaster
Opțiuni
Nu poți scăpa de acea notificare neputând seta Gemini ca și Asistent. Încearcă dacă dorești pașii din screenshot pentru a configura Gemini, mie îmi apare acea notificare doar dacă folosesc Asistentul Google. Dacă am setat ca și asistent Gemini nu-mi mai apare. Acum depinde de tine dacă îți este deranjant in timp ce folosești asistentul Google. Este un fel de promovare a celor de la Google pentru a folosi noul serviciu de asistență al lor.1721400773013.jpg1721400773030.jpg1721400773046.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

51 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Cauta aplicatia in setari, aplicatii. Dai pe storage si dai un clear data, restart la telefon. Reconfigureaz-o si vezi daca functioneaza.

Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni
Mulțumesc
Periodic dau clear cache la aplicațiiile care le folosesc in mod uzual. Mulțumesc
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Clear cache da, dar de data asta dai un clear data aplicatiei. O va reseta la valorile initiale.

Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni
Gata acum am înțeles. Șterg datele aplicației.
Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni
Am făcut ce a-ți spus ! Același lucru se întâmplă ! Culme este acum că am intrat în contul Google la Setari și apare decât Gemini ,nu mai apare Google Asistent că să îl pot seta
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asa este... Ti-a dispărut Google Assistant.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Încearcă sa instalezi aplicația asta și vezi dacă apare: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.googlequicksearchbox

Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni
Am apăsat pe link și îmi apare că o am1721370279175.jpg
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Dezinstaleaz-o si instaleaz-o din nou.

Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni
Nu vrea decât dezactivată
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Mmmm, dezinstaleaza actualizarile aplicatiei si pe urma update la ultima versiune.

Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni
Am sa incerc și acest lucru.Multumesc
Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni
Am dezactivat aplicația. Altceva nu merge să fac. Am activat-o din nou. Aștept o actualizare când va apărea în Magazin Play.
Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni
Așa arată acum 1721369684139.jpg
Sirețel
Apprentice
Opțiuni
Schimbă limba de sistem din Română în Engleză ,intri din nou în Asistent și îți permite să faci acele setări ,după aceea revii la limba română a telefonului .
Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni
Mulțumesc. Am sa incerc chiar acum
Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni
Am pus English UK. Tot nu vrea
Sirețel
Apprentice
Opțiuni
Curios , eu așa am rezolvat pe A30s și A04s ,îmi pare rău, am dorit să te ajut .
Sippy_Only
Mastermind
Opțiuni
Mulțumesc mult ! Uite nu vrea nici cu Gemini 1721379737745.jpg
3Merlin
Mastermind
Opțiuni
"The Gemini mobile app isn't available"
Pe oltenește sună cam așa:
Gemini nu e disponibil (deocamdată) în regiunea Muntenia.
Problema ridicată de tine Vasi(le) e complexă (ca și soluția unei ecuații de gradul doi cu determinant negativ)... de aceea n-o poți rezolva decât cu ajutorul lui Pissy.
Promit să revin cu explicații detaliate, precum tutorialele lui @AlphaBlue, cel mai bun profesor din comunitate.
- - - Nota bene - - -
Cu cât descrii mai bine (ne)cazul tău (detalii tehnice, capturi de ecran, etc), cu atât mai repede vei primi un răspuns util pentru rezolvare.