Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nu mai merge netflix !

(Subiect creat la: 23-10-2022 03:30 PM)
969 Vizualizări
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Salut comunitate am și eu un Samsung Galaxy m11 și înainte aveam android 11 am trecut la 12 și acum o săptămână mam gândit să îi dau resetare din fabrică și acum mam gândit să îmi bag din nou netflix și îmi apare așa 

image

Aplicația este preinstalată și înainte era preinstalată dar putea fi dezinstalată acum doar dezactivată 

image

Nu poate fi gasită cu o căutare pe google play 

image

Și dacă intru pe ea îmi apare așa 

image

Dau să se deschidă cu Galaxy Store și zice că nu e pe Galaxy store după dau pe Google Play și apare ca în primul screenshot .
Ce pot să fac ? înainte de resetare mergea fără probleme și primeam și actualizare la ea 

12 Răspunsuri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Salut , nu mai ai ce face pt ca nu este disponibil pt device-ul tau , singura chestie care o poti face , este sa descarci aplicatia din alte servicii terte ca sa o mai poti instala . Din google play nu mai ai sanse de instalare , cauta pe google Netflix apk si vei reusi sa o instalezi . Bafta!
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Am rezolvat
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni

Salutare, Probabil ca nu mai este disponibilă pentru dispozitivul tău, după ce s-a făcut update la android 12. 

GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Incearca versiunea asta...

https://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/netflix/netflix-8-46-0-build-19-50298-release/

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Am rezolvat am descărcat de pe apkmirror o versiune
0 Aprecieri
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Totuși de ce nu mai merge oare ?
0 Aprecieri
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Suni la ei și întrebi de ce nu este disponibila aplicatia pentru modelul respectiv.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Netflix stie

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
romeo124
Pathfinder
Opțiuni
Samsung face telefoane de top bune telefoanele entry level de la samsung nu sunt bune ti-as recomanda să treci la un xiaomi că ei fac telefoane entry level bune samsung este ca apple doar flagship
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce legatura are calitatea sau modelul cu disponobilitatea Netflix. Este o schimbare adusa de Netflix nu de Samsung. Producatorul telefonului a inclus aplicatia si aceasta functiona foarte bine. Netflix este cel care a retras (voit sau din greseala) suportul pt acest model. Nu Samsung este de vina pt ca nu el pune restrictii in Play Store ci dezvoltatorul aplicatiei

0 Aprecieri
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Știu asta oricum următorul upgrade o să fie pe un xiaomi , iphone sunt degeaba (părerea mea ) , și samsung face multe modele și degeaba la fel și xiaomi deasta o să mai țin telefonul ăsta obligatoriu până la anu sau incă un an
0 Aprecieri