Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Notificare insistenta Google conținut ascuns

(Subiect creat la: 31-10-2021 08:45 PM)
2169 Vizualizări
alex3008
Explorer
Opțiuni
Salutare tuturor! De câteva zile primesc de minim 20 de ori pe zi o notificare de la google, "conținut ascuns" și nu pot sa dau click pe ea. 
Are cineva idee despre ce poate fi? 
Mulțumesc! 
12 Răspunsuri
LiGo
Pioneer
Opțiuni
Același lucru pățesc și eu de vreo săptămână pe un note 10 plus
alex3008
Explorer
Opțiuni
Eu am schimbat acum parola contului, îmi spunea ca este veche și trebuie actualizata. Sper sa se rezolve
LiGo
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc pentru sfat
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut, și la mine la fel, apoi că se descarca ceva...dar nu se întâmplă nimic și rămâne aces triunghi cu semnul exclamări în stânga sus pe ecran...
0 Aprecieri
alex3008
Explorer
Opțiuni
Încercați sa schimbați parola. Mie îmi cerea asta de ceva timp dar am ignorat complet. Acum vad ca nu mai apare
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Ce parola ? La contul personal Google?
0 Aprecieri
alex3008
Explorer
Opțiuni
La contul Samsung
0 Aprecieri
alex3008
Explorer
Opțiuni
Nevermind, vad ca tot apare notificarea. Nu îmi dau seama ce ar putea fi, dar apare din 5 în 5 minute
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Asa apare la mine....Screenshot_20211031-212542_Samsung Members.jpgScreenshot_20211031-212602_Samsung Members.jpg
0 Aprecieri
Blum29
Voyager
Opțiuni
Au mai fost niste discutii pe acest subiect acum cateva zile - am retinut ca era vorba de notificari de la secure folder... poti cauta cu search pe forum sa te lamuresti
alex3008
Explorer
Opțiuni
Exact, de la secure folder
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Cel mai probabil ai o aplicatie care iti trimite notificari din folderul securizat. Ca sa vezi care aplicatie, poti seta sa nu mai ascunda notificarile care vin din folderul securizat urmand pasii de mai jos (sper ca e ok in Engleza):

1. Tap on Secure Folder.
  2. Open the Menu.
  3. Tap on Settings.
  4. Tap on Notifications and data.
  5. Enable or disable Show content.