Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Note10 Android 12 - Factory reset?

(Subiect creat la: 11-01-2022 01:47 PM)
670 Vizualizări
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
A venit update și pe Note10.
Am văzut că sunt ceva bug-uri la A12 la unele modele așa că mă gândeam să îi dau un factory reset.
Ce ma sfătuiți? Sa ii dau un factory reset înainte de update sau după? Nu i-am dat niciodată de când îl am😅 dar când ma gândesc la tot ce am în el, mă ia cu rău😂
Dacă fac back-up în cloud la poze, când le dwn le pun în aceleași foldere sau le baga random?
Mersi

image

1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Reset to factory faci după update.

Pozele le pune inapoi pe albume daca faci backup in OneDrive sau Google Photos. Asta insa presupune sa verifici ca toate albumele SUNT într-adevăr in cloud. După ce faci backup, intra de pe un browser sau de pe un pc in contul de cloud si asigura-te ca sunt acolo.
Daca tii la calitatea pozelor, verifica faptul ca ai pusa setarea sa foloseasca rezolutia originala a pozei si nu sa converteasca automat (stiu ca era o optiune de genul asta la google)

P. S. Parca era si o optiune de backup cu SmartSwitch pe pc....eventual incearca si asa, in felul asta vei avea totul si pe pc/laptop ca o copie de sigurantaScreenshot_20220111-145933_Smart Switch.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

15 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Daca ii dai o resetare dup.a ce instalezi actualizarea ar trebui sa fie ok (multi recomanda asta).

Legat de poze... habar nu am, sorry.

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Mulțumesc de info.
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Reset to factory faci după update.

Pozele le pune inapoi pe albume daca faci backup in OneDrive sau Google Photos. Asta insa presupune sa verifici ca toate albumele SUNT într-adevăr in cloud. După ce faci backup, intra de pe un browser sau de pe un pc in contul de cloud si asigura-te ca sunt acolo.
Daca tii la calitatea pozelor, verifica faptul ca ai pusa setarea sa foloseasca rezolutia originala a pozei si nu sa converteasca automat (stiu ca era o optiune de genul asta la google)

P. S. Parca era si o optiune de backup cu SmartSwitch pe pc....eventual incearca si asa, in felul asta vei avea totul si pe pc/laptop ca o copie de sigurantaScreenshot_20220111-145933_Smart Switch.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Mulțumesc de info
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut, eu zic să stai fără grija și îi faci actualizarea. Dacă eventual sa apară ceva probleme după actualizare probabil vei primi alt update ca să rezolve problemele semnalate. Să nu uităm că și seria S21 au fost ceva probleme din câte am văzut dar am văzut și posesori care au confirmat ca merge mult mai bine după actualizare
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu asta e problema, că îi fac. Nu stau fără update. Doar că mă gândeam că ar merge și un factory reset, ar avea nevoie după atât timp
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dacă nu ai făcut niciodată în mod cert va fi benefic.
Android 12 este chiar drăguț,un 11 cu mici cosmetizări şi unele funcții noi,nu o schimbare radicală.
O să te obişnuieşti repede cu el,oricum se va stabiliza treptat pe măsură ce vor apărea noi update-uri şi ştii bine că smartphone-ul tău este foarte bun.
🙂
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Am făcut deja update și nu i-am dat nici un factory reset 😁 Momentan, se mișcă bine, nu am întâmpinat nici o problemă. Așa că îl mai las. Aștept totuși un alt model Note (încă mai sper ca Samsung nu a renunțat de tot la seria asta), până atunci, ma bucur de Note10. Chiar nu am ce să îi reproșez (bateria nu intra în discuție, că nu a excelat vreodată Samsung la partea asta).
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Foarte corect ce spui.
Aştept şi eu cu nerăbdare 8 februarie conform zvonurilor,sau când va fi să fie.

O zi faină!
🤗
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Poate este valabil pentru cei cu CSC Rom nu pentru cei cu CSC operator aste sunt în cap la unii poate nu la toți.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Dacă e urât ce face Samsung treci la alt brand
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Bun, să fi sănătos și să te bucuri de el și este opinia ta ( nu vreau să intru în polemici însă Samsung știe de ani de zile să își mulțumească clienții și /sau fanii de peste tot...
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Pe orice alt dispozitiv dacă dorești sa dai un factory reset, trebuie să ai un back-up, dacă nu dorești să pierzi datele. Plus că există oricând riscul ca un telefon sa nu mai funcționeze, deci un back-up e bine venit.
iPad am și eu și nu ma da pe spate IOS. În afară de sincronizare bună între dispozitivele lor, nu mi se pare deloc wow. Ba din contra, lipsesc niște funcții pe care le găsesc doar pe Android. Iar IOS 15.2 a venit cu niște corecții, dacă ai citit ce a adus nou. Deci, nimic nu e perfect.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Plus ca eu am întrebat de back-up. Nu ma obligă nimeni sa dau factory reset sau să fac back-up. Am stat atât timp și fără și merge foarte bine telefonul
Marius_M
Legend
Opțiuni
Prietene , uite eu am instalat one Ui 4 pe Galaxy Tab S7 și, chiar merge bine! Parca arata și mai cool și personalizat meniul principal după cum vreau eu....nu are nimic din ce spune-ai ...
0 Aprecieri