Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 20 Ultra SM-N9860 One UI 3?

(Subiect creat la: 11-01-2021 12:44 AM)
914 Vizualizări
TherionRO
Navigator
Opțiuni
Salut! Stie cineva cand primeste SM-N9860 android 11 cu One UI 3? Deja restul modelelor au primit,dar eu pe sm-n9860 nu am mai primit un update nou de 2 luni. Am un sistem vechi de 3 luni aproape. Mai actualizeaza samsungul modelul SM-N9860 ? Sau au uitat de modelul acesta?
0 Aprecieri
19 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Salut, eu am primit de ceva timp one ui 3.0 si android 11. Ai dat o cautare manuala la actualizari? Din ce vad eu SM-9860 este modelul cu Snapdragon pentru China si Hong Kong. Este o intreaga discutie aici pe acest forum legat de asta:
https://forum.xda-developers.com/t/android-11-beta-only-for-n9860-snapdragon.4182841/page-3 - sfatul meu e sa dai cautare manuala o data la cateva zile, poate totusi o sa vina si update-ul. Poti da si un telefon operatorului tau, sa-i intrebi daca primeste sau nu. Probabil iti vor zice ca nu este model de Europa, dar merita incercat.

TherionRO
Navigator
Opțiuni
Dau in fiecare zi dar nimic nou.Cred ca o sa il primesc in februarie
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Probabil. Sper ca te-am lamurit cat de cat.
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Cu castile ai rezolvat ceva?
TherionRO
Navigator
Opțiuni
Nu am rezolvat
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Ce ti-au zis?
TherionRO
Navigator
Opțiuni
imi cer scuze pentru raspunsul intarziat. Nu am mai fost la ei,astept noile casti galaxy buds pro si o sa le cumpar pe alea cand apar.
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Frumos. Ne spui si noua cum sunt cand le iei.
0 Aprecieri
TherionRO
Navigator
Opțiuni
Mersi,o sa fac un post cand le cumpar👍
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ai primit update-uri pana acum pe telefon? Fie ele si de securitate?
Daca da, inseamna ca esti inregistrat pe serverele OTA si e totul ok. O sa il primesti cand e disponibil pentru CSC-ul tau.
De unde l-ai achizitionat? E clar ca a venit pe un canal neoficial daca l-ai luat din ROmania.

TherionRO
Navigator
Opțiuni
Primesc updateuri. m am uitat si pe sammobile si nimic nou de 2 luni la telefonul meu.
0 Aprecieri
TherionRO
Navigator
Opțiuni
L am luat pentru snapdragon,ca urasc exynosul.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, m-am gandit eu ca asta a fost motivul. Dar l-ai gasit in Romania sau l-ai luat de afara?

TherionRO
Navigator
Opțiuni
De afara
0 Aprecieri
TherionRO
Navigator
Opțiuni
Dar il gasesti si in Romania,e un magazin care are toate modelele din strainatate si le vinde in Romania
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Stiu, nu e recomandat sa cumperi de la Quickmobile. S-au plans o gramada de ei (service si faptul ca aduc telefoane de pe canale mai putin oficiale).

TherionRO
Navigator
Opțiuni
Eu am cumparat in trecut de la ei si nu am avut nicio problema. Dar cel mai bine e sa faci comanda direct din strainatate
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

🙂 ai citit zvonurile legate de noul Exynos? Poate nu o sa mai fie nevoie la urmatorul telefon sa cauti varianta cu Snapdragon, hehehe
Mie mi-e ok Exynos. Nu am simtit nevoia de mai multa putere de procesare pe nici un Note, pana acum.

TherionRO
Navigator
Opțiuni
am vazut,si nu imi place. pe exynos aveam buguri pe homescreen...Daca exynosul va fi mai bun decat snapdragonul si se rezolva problema cu temperatura poate o sa cumpar atunci exynos. Dar pana atunci nu se merita,pana la urma daca cumperi un flagship vrei tot ce e mai bun.