Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Lucky patcher

(Subiect creat la: 16-07-2021 08:11 PM)
466 Vizualizări
Opțiuni
Salut astăzi mi-a recomandat un prieten o aplicație și nu stiu ce aplicație este aceasta și a fost blocată de McAfee acest antivirus care este recomandat de Samsung, această aplicație "lucky patcher" este în siguranță sau nu? 
image

0 Aprecieri
4 Răspunsuri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Ai toate informatiile in linkul de mai jos. Personal nu descarc nimic in afara play store, decat daca e de la un developer cunoscut. In cazul de fata nu e, nu e nici open source. https://www.techsplace.com/misc/is-lucky-patcher-is-safe-for-us/
źzz
Voyager
Opțiuni
Daca nu stii ce e, eu te sfatuiesc mai bine s o dezinstalezi. Mai ales daca n ai luat o de pe site ul oficial. E utila doar daca stii s o folosesti si ti asumi niste riscuri.
Opțiuni
Am dezinstalat acea aplicație de mult dar multumesc 😊
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este o aplicatie de piratat si furat aplicatii pe bani si este banata in Google Play Store si in majoritatea comunitatilor din acest motiv

Scuza ca poate fi folosita ca ad blocker sau chestii de genul asta este puerila, toata lumea stie exact la ce foloseste....sa furi aplicatii pe baniscuzele sunt doar de ochii lumii. Sunt chiar aplicatii care testeaza daca ai instalate genul asta de programe cum e Lucky Patcher si care nu mai merg pana nu il dexinstalez complet impreuna cu aplicatiile "patch-uite" deja.

Programul constituie o incalcare grosolana a drepturilor de autor si oricine il foloseste este privit ca un hot....exceptand evident comunitatile care promoveaza pirateria sub asa zisa scuza a libetei circulatii a informatiei.

P. S. Nu in ultimul rand, nu stii niciodata ce backdoor sau troian instalezi impreuna cu LP. Sterge-l si uita...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri