Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

La esd rom se poate schimba doar sticla de la ecran?

(Subiect creat la: 18-05-2021 10:13 PM)
1057 Vizualizări
eu_sunt_eu
Apprentice
Opțiuni

salutare!

la service esd se poate schimba doar sticla de la display?
1 Soluţie
Soluţie
xPROP
Voyager
Opțiuni

Salut,

Majoritatea service-urilor nu schimba doar si doar sticla, ci cu tot cu display. Recomand sa te duci la Samsung. E in bucuresti. Pe iuliu maniu 7.

O seara frumoasa!

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Soluţie
xPROP
Voyager
Opțiuni

Salut,

Majoritatea service-urilor nu schimba doar si doar sticla, ci cu tot cu display. Recomand sa te duci la Samsung. E in bucuresti. Pe iuliu maniu 7.

O seara frumoasa!

0 Aprecieri
eu_sunt_eu
Apprentice
Opțiuni
nu sunt din București dar multimesc de răspuns
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Il poti trimite prin curier. Eu asa am procedat. Daca ii suni iti vor explica in detaliu
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut.

1. Cei de la service-ul autorizat Samsung (ESD-ROM) nu îți schimbă doar sticla ci întreg displayul
2. Dacă ești din București poți ajunge la serviciul situat pe Bd. Iuliu Maniu nr. 7 București și ți-l fac într-o oră
3. Dacă nu ești din București îl poți trimite direct prin curier, dar întâi îi suni și le explici problema pe care o ai și îți fac ei o fișă de trimitere în service + cerere de curier, număr de telefon 0213266063
4. Termenul reparației prin trimiterea prin curier este de cel mult 15 zile de la primirea în service după + 2 sau 3 zile lucrătoare până când ajunge înapoi la tine tot prin curier, atenție cele 15 zile se calculează doar pentru perioadă lucrătoare asta fiind de luni până sâmbătă (deoarece ESD-ROM este deschis și sâmbătă)

Mai multe detalii despre termeni și condițiile le poți afla de aici https://esdservice.ro/termeni-si-conditii.php
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
si eu am problema asta cu display-ul...da costa și na...
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
am samsung galaxy a51
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
salutare!
băietii din service schimba și doar sticle de la display-uri? 
0 Aprecieri