Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Internet Browser sau Google Chrome

(Subiect creat la: 05-04-2023 11:56 PM)
654 Vizualizări
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare,
Vreau să vă întreb, voi ce browser folosiți pe telefonul dintre cel implicit a celor de la Samsung și anume Samsung Internet Browser sau Google Chrome și de ce ?? Bineînțeles pot fi introduse în lista de comentarii și alte browsere în afară de cele două menționate de mine.

De exemplu, eu folosesc Google Chrome fiindcă am toate parolele, cardurile, marcajele și istoricul salvate în contul de Google și automat se sincronizează cu laptopul sau tableta, bineînțeles mai folosesc și aplicația nativă a celor de la Samsung, dar nu la fel de mult precum Google Chrome.

image

image

11 Răspunsuri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Am mai multe zile folosesc dar principală e Google ul deci folosesc și Google Chrome și internet Samsung și internet Samsung beta sunt separate dacă vrei să înțelegi ceea ce ți zic
ciprianos3
Pathfinder
Opțiuni
Folosesc browser Internet Samsung pentru ca e mai rapid si pentru ca prefer sa nu salvez nimic in el din motive de securitate
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
De obicei folosesc internet Samsung.
Google Chrome îl utilizam în trecut atunci când nu aveam Samsung. Nu am schimbat browser-ul Google Chrome din cauza unei probleme, doar am zis ca vreau ceva mai interesant.
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Eu folosesc Firefox, sincronizat pe mai multe device-uri, are și manager de parole, dar eu folosesc Bitwarden. Al 2-lea browser preferat este duckduckgo, dar nu are încă browser pentru Windows, doar pentru Mac Al 3-lea browser pe care îl folosesc este Tor.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Și eu folosesc chrome .Pentru carduri,parole. Și ca m am obișnuit de atâția ani cu el🙂
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Folosesc browser Internet Samsung
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Folosesc Samsung internet, mi se pare mai ok.
David889
Hotshot
Opțiuni
Eu folosesc samsung internet
0 Aprecieri
LeoLeontin
Voyager
Opțiuni
Folosesc Dolphin Browser și Chrome.
Ca principal utilizez Dolphin pentru că această aplicație are un set de diverse funcții care includ sincronizare, Adblocker, navigare cu file, navigare prin gesturi, modul incognito împreună cu suport pentru flash player, viteză de descărcare rapidă, partajare cu o singură atingere, manager de parole și multe altele la rând.
Aici această aplicație conține și suplimente, împreună cu sonarul delfinilor, unde vă puteți folosi vocea doar pentru a căuta, partaja și naviga.

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Samsung Internet este foarte ok și îl recomand.
Eu folosesc însă Chrome pe orice dispozitiv pentru că am tot salvat și disponibil oriunde (telefoane, PC-uri, tablete indiferent de brand).
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu folosesc Microsoft Edge deoarece vreau sincronizare cu PC-ul...o ofera si Chrome-ul dar nu il mai folosesc de ani de zile pe PC, in favoarea lui Edge. De cand a trecut pe Chromium a fost peste Chrome ca viteza si evident, este o chestie subiectiva ce tine de preferinte.

Daca ar fi sa aleg altceva insa, cred ca as merge pe Samsung Internet..este cel mai rapid si mai bine integrat pe tel noastre si are si o extensie de PC pt sincronizare (desi nu este chiar atat de buna ca sincronizarea nativa din Edge sau Chrome

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri