Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Info baterie lipsește după actualizarea la Android 11

(Subiect creat la: 02-01-2021 07:12 AM)
623 Vizualizări
cdi12
Big Cheese
Opțiuni

Salut, după update-ul la 11 am observat ca în secțiunea baterie nu mai apare nicio informație despre utilizarea bateriei. Nici de la ultima încărcare, ultimele 7 zile sau detaliat pe aplicații, tabelele respective sunt goale.

P.S. După update-ul la 11 i-am făcut resetare generală. 
1 Soluţie

1 Soluţie

10 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
De exemplu...

Screenshot_20210102-073446_Device care.jpg

Screenshot_20210102-073456_Device care.jpg

0 Aprecieri
Mikke
Pioneer
Opțiuni
Poate ***** cateva incarcari succesive, va aparea si consumul.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Au trecut 4-5 zile de la update. La stilul meu de utilizare încarc telefonul cam de 2 ori pe zi.
fireangee
Pioneer
Opțiuni
am aceeasi problema
0 Aprecieri
Mikke
Pioneer
Opțiuni
Incearca o calibrare, cand ajungi la 1%, tasteaza *#0228#, apoi cand ajungi la 100, repeta operatiunea.
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
E o problema generala la android 11 se va rezolva cu următorul update. Toți care am trecut la 11 nu afișează parametri de consum.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Tocmai voiam sa postez acum despre subiect, am si eu aceasta problema pe Note 20 Ultra.

Este o problema cunoscuta si dezbatuta pe diverse forumuri (XDA, reddit, etc) faptul ca ***** update, statusul/graficul bateriei nu mai este afisat deloc in urma unei incarcari full. Metodele clasice de stergere cache al aplicatiei sau cache wipe din recovery NU au efect.

Acesta este un bug ce a fost prezent si in versiunile beta

Singura rezolvare pana acum o constituie un "reset to factory" in urma caruia bateria intra in "learning state" dar nu este confirmat ca statusul se actualizeaza, corect.

Mai exista o optiune pentru a face graficul sa reapara DAR statusul NU se va actualiza automat ci de fiecare data va trebui sa repetati operatiunea. Trebuie sa schimbati data tel in 31 Decembrie (sau mai veche, eu am pus 29 de ex) si d.upa inapoi la data curenta. Statusul va fi vizibil dar nu se va actualiza.

Eu personal prefer sa astept pana cand Samsung va scoate un update care rezolva problema

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Opțiuni
Open the settings app on the phone, then go into the Apps submenu. Tap the small icon next to the Your apps text , then enable the Show system apps option and pre OK.
Now, scroll down until you find the Samsung Device Health Manager Service app in the list and tap it.
Here, go into the Storage submenu, and hit Clear data option at the bottom.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
S-au miscat repede sa gaseasca un fix...ramane de vazut daca se actualizeaza cum trebuie informatia.

P. S Se cheama "Device Health Services" (cel putin la mine)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare