Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Google Pay este acum și în România

(Subiect creat la: 13-09-2021 10:32 AM)
912 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Cât am fost eu în concediu, Google a venit cu o veste bună pentru utilizatorii de Internet mobil din România: a lansat aplicația Google Pay.

Până în prezent, soluția Google Pay era disponibilă în țara noastră prin intermediul aplicațiilor de plată ale partenerilor, bănci sau operatori de plăți electronice. Aplicația Google Pay va putea fi folosită de toți utilizatorii de telefoane Android din România pentru a realiza plăți contactless sau online, într-un mod simplu și sigur.

EmilianN_0-1631518170710.png

EmilianN_1-1631518170719.jpeg

EmilianN_2-1631518170726.jpeg

EmilianN_3-1631518170732.jpeg

EmilianN_4-1631518170737.jpeg

EmilianN_5-1631518170741.jpeg

Aplicația Google Pay oferă un mod rapid de a plăti în magazine și protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate. Mai mult, Google Pay simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare și a cardurilor de loialitate. De asemenea, odată cu disponibilitatea aplicației devine disponibil și suportul pentru Google Pay pentru dispozitivele cu sistemul de operare Wear OS. Astfel, plata cu smartwatch-ul va fi mult mai simplă. 

Disponibilă în prezent în peste 30 de țări în toată lumea, aplicația Google Pay oferă plăți sigure, beneficiind de o securitate construită pe mai multe niveluri.  De exemplu, când este utilizată pentru plata în magazin, către comerciant este trimis numărul de card virtual, nu cel real. Dacă telefonul este pierdut sau furat, deținătorul poate să-l blocheze sau să-l șteargă folosind funcția „Găsește-mi dispozitivul”. Astfel de funcționalități ajută la păstrarea în siguranță a informațiilor sensibile. 

Aplicația Google Pay se poate descărca de aici.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
16 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Hello,

Foarte bine venita aplicația, in special pentru cei care au decis sa faca upgrade la noile ceasuri Samsung.
Sa speram ca vine si Samsung Pay, ca sa se poata bucura si cei cu generatiile mai vechi de smartwachuri Samsung 🙈
Marius_M
Legend
Opțiuni
Ăsta a fost unul dintre motivele ptr a renunta la gw3 ( deocamdată) și am trecut la gw4.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Azi mi-am instalat-o și eu și am înrolat deja trei carduri în ea. O să mă ajute la cumpărături, fiecare aplicație a băncii dorea să fie ea default pentru plăți. Acum nu trebuie decât să aleg cardul dorit din Google Pay și s-a rezolvat problema.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Gavrila
Navigator
Opțiuni
Raiffeisen nu suportă deocamdată GPay
0 Aprecieri
GNT
Pioneer
Opțiuni
Nici BRD
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

BRD ar trebui sa fie ok, conform cu site-ul Google. Vezi mai jos in comentariul postat de mine.

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Mai jos informatia preluata de pe site-ul Google ( https://support.google.com/pay/answer/10173492 ) :

Romania: Supported payment methods

To find out if your bank or card supports contactless payments with Google Pay, check out the table below. For other countries and regions, find supported payment methods for contactless payments.

Banks Supported cards Unsupported cards Full app experience supported?
Alpha BankVisa cards Yes
Banca Comerciala RomanaMastercard Credit and Debit, Visa cards Yes
Banca Transilvania

Mastercard Credit, Debit, and Prepaid

Visa cards

Yes
BRD-Groupe Societe GeneraleMastercard și Maestro Yes
CEC Bank S.A.

Mastercard Credit and Debit

Visa cards

Yes
Curve OS LtdMastercard Debit Yes
DiPocketMastercard Prepaid  
ING BankVisa cards Yes
Orange MoneyVisa cards Yes
PayrNetMastercard Prepaid  
RevolutMastercard cards, Visa cards Yes
UniCredit Bank SA

Mastercard Credit and Debit

Visa Cards

Yes
Up RomaniaMastercard Prepaid Yes
Viva WalletMastercard Consumer Debit and Business Debit Yes
WiseAll cards Yes
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Eu am înrolat în Google Pay carduri de la ING, Banca Transilvania și Revolut.

NU UITA!

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
ING si BT era clar ca merg, fiind unele din putinele banci care ofereau plata cu telefon si inainte de implementarea general G Pay (aveau inrolare G Pay prin intermediul propriilor aplicatii)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Marius_M
Legend
Opțiuni
Merge și de la Cec Bank
0 Aprecieri
AmusingTurtle74
Navigator
Opțiuni
Accepta si cardurile BCR? A incercat cineva?
0 Aprecieri
Dani1948
Explorer
Opțiuni
Da cardurile BCR sunt acceptate
ionutdaniel
Pioneer
Opțiuni
Salut.eu cu bcr-ul nu pot sa plătesc.
0 Aprecieri
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Eu nu reușesc să plătesc cu gpay, primesc eroarea: phone moved too fast de fiecare data
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am citit pe un alt forum de aceeași problemă, pe care ai menționat-o și tu. Cineva spunea că a dat disable și enable din nou la NFC, după care a mers. Altcineva spunea că magazinul oprise opțiunea NFC. 

NU UITA!

AndreiP
Voyager
Opțiuni
Am incercat cu aplicația de plata a bancii la același pos și am putut plăti
0 Aprecieri