Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Google Bard este disponibil în România

(Subiect creat la: 13-07-2023 10:35 AM)
268 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Începând de astăzi, Bard, soluția experimentală a Google ce permite utilizatorilor să interacționeze cu inteligența artificială (AI) generativă este disponibilă în România, în limba română.

Bard este capabil să comunice și să genereze text într-un mod asemănător omului, ca răspuns la o gamă largă de solicitări și întrebări. 

Bard generează în limba română diferite formate de text creativ - de la poezii, cod, script-uri, email-uri, mesaje, etc - și va răspunde la întrebări într-un mod cuprinzător și informativ.  De exemplu, poate răspunde la o cerere de tipul ”Recomandă o mâncare cu următoarele ingrediente: năut, ardei și fasole verde”, „Fă-mi un rezumat al următorului text”, „Dă-mi câteva sfaturi care să mă ajute să citesc mai multe cărți anul acesta” sau „Ajută-mă să scriu un text despre cei mai cunoscuți scriitori români în străinătate”.

Bard este disponibil la adresa bard.google.com, pe desktop sau mobil, iar interacțiunea se poate face prin text scris sau voce.

Sursa: Google România

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
3 Răspunsuri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
mulțumesc de știri 😄
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am încercat ! Am încercat și e interesant ! Parcă e destul de asemănător cu Bing inclus în browserul Edge !
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Nu pot s o descarc din magazin Play nu merge
0 Aprecieri