Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Gestionarea cardurilor implicite nu functioneaza in NFC

(Subiect creat la: 30-08-2021 06:04 PM)
769 Vizualizări
AȘ7
Pathfinder
Opțiuni
Gestionarea cardurilor implicite nu functioneaza in NFC. Am bifat ca si card implicit GooglePay si nu il mai pot deselecta, iar aplicatie GeorgePay nu imi apare si nu o pot seta ca implicita. Aveti idee cum pot rezolva asta in afara de revenirea la setarile din fabrica? Mentionez, am reinstalat aplicatia George si eToken...
3 Răspunsuri
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Pai incearca din aplicatia George, poate e deselectat cardul BCR si automat ca metoda de plata nu mai este autorizata. Incearca sa reiei pasii pentru activare si selectare ca aplicatie princioala de plata! 🤞
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
GooglePay nu este disponibil in Romania direct ci doar prin intermediul aplicatilor bancare. Incearca ce ti-a sugerat si colegul @DucuRaducu, reia pasii ca si cum pui pt prima data cardul zi iti va functiona. Nu incerca din setarile NFC ale telefonului

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Am observat ca si mie mi-a disparut cardul Raiffeisen din setari NFC si plati. Am redeschis si configurat RAIPay si a reapărut, deci totul ok la mine.
Nu stiu daca in urma vreunei actualizari s-a întâmplat ceva sau nu.

Mai ai optiunea sa bifezi "use open app" si sa platesti cu George.