Folosesc George pay de o luna și e excelent! Poți vedea câți bani ai pe card, poți plăti facturile prin eToken..sunt mulțumit! Când mergi la banca trebuie sa iti instalezi aplicația George și eToken pe telefon iar cardul actual va deveni inactiv pentru ca iti vine altul prin curier. La mine a durat doua zile iar de plătit cu telefonul am putut doar când mi-a venit noul card care după ce vine trebuie sa trimiți un sms sau să suni la un număr sa iti dea codul pin după care mergi la bancomat sa te uiți la sold după care intri în aplicația George, dai unde iti apare suma de bani de pe card, apoi pe opțiuni, dai pe seria de card care afișată, serie care o ai și pe cardul primit și trebuie sa urmezi niște pași pentru a activa opțiunea de a plăti cu telefonul. Oricum, de la banca iti va explica. Mie mi-au dat un număr de telefon și am vorbit cu o doamna de la banca din orașul de unde stau iar de sunat am sunat imediat după ce am primit codul pin prin sms și mi-a spus ce sa fac după ce verific soldul și scot cardul din bancomat. Atât George cât și eToken trebuie sa aibă o parola făcută de tine. Eu la banca am făcut îndrumat de doamna cu care am vorbit și s-a ocupat de contract. Nu trebuie plătit pentru noul card curierului.