Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A70 - nu pot adauga contul de e-mail

(Subiect creat la: 29-06-2021 06:39 PM)
387 Vizualizări
DBOA70
First Poster
Opțiuni

Buna! Nu reusesc sa-mi mai adaug contul de email. A functionat o perioada dar la un moment dat nu se mai sincroniza. L-am sters si nu  ma mai lasa sa-l adaug desi pe un alt telefon pot sa fac asta.

Multumesc

0 Aprecieri
8 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ce eroare primesti? E Yahoo sau Gmail? 

DBOA70
First Poster
Opțiuni
Buna!
Incerc sa setez un cont exchange pentru birou. Eroarea este Couldn't verify account.Check your account and server information.
Pe un alt telefon a functionat, ceea ce ma face sa cred ca este o problema de setare din telefon.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Poate e din cauza setarilor de securitate de pe serverul exchange.

Ai pus domeniul inainte de numele de utilizator? DOMENIU\USER.USER ?

Eu mi-am configurat contul exchange fara probleme pe Note 20, sigur ar trebui sa fie ok si pe A70. Ai copiat setarile exact cum le-ai trecut in celalalt telefon?

DBOA70
First Poster
Opțiuni
Am copiat exact. A functionat o perioada pe A70. Pe un S9 functioneaza cu ac date de conectare.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca a functionat o perioada, ai o alta problema.

Tine apasat pe aplicatia e-mail, info, storage si dai un clear cache si clear data si reconfigureaza contul / conturile.

DBOA70
First Poster
Opțiuni
Am facut si acest lucru. Pentru un moment am crezut ca merge fiindca de data aceasta la crearea contului imi cere acordul de accesare a info pe tel insa ***** aceasta etapa imi da aceeasi eroare
0 Aprecieri
Tuatan
Explorer
Opțiuni
Fa rapid un backup cu datele pe care nu vrei sa le pierzi, întra la setările din fabrica și apoi reconfigureaza totul ...
0 Aprecieri
DBOA70
First Poster
Opțiuni
Multumesc,
0 Aprecieri