Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Eroare plata plata digi

(Subiect creat la: 15-03-2024 08:56 PM)
526 Vizualizări
CataRomanul
Navigator
Opțiuni
Buna ziua, de ce nu pot sa imi incasez factura de la digi? Este aplicatia aglomerata? Spatiul de stocare?

5 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Personal mie nu mi-a funcționat toată ziua să verific pe site dacă mi s-a confirmat plata facturii, probabil este o problemă comună și pe aplicație.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu primesc sms cât și e-mail când mi se confirma plata. Tu nu primești asa?SmartSelect_20240315_212717_Messages_1000019915_1710530837.jpg1710531180095.jpg
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Depinde în principiu dacă plătești prin card ori cash. In contul meu, la facturile mele pot vedea dacă am factură restantă ori de este plătită. Plătind prin card ai probabil opțiunea de notificare mesaj pe numărul de telefon ce îți confirmă plata. Nici la această oră nu mi se încarcă site-ul la Digi pentru a accesa această opțiune.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Suna la dispecerat luni. În ce județ stai?
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Factura o PLATESTI nu o INCASEZI (decat daca esti tu DIGI si ai emis factura). Poti incerca un clear cache la aplicatie, tocmai am platit cu succes factura.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare