Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

E-sim

(Subiect creat la: sâmbătă)
140 Vizualizări
OctavianDinis
Pioneer
Opțiuni
Poate nu are legătură cu samsung..dar totusi încerc..
Folosește cineva e-sim(de la digi)?
Care a-r fi avantajele și dezavantajele?.in afara de a nu noi avea sim-ul fizic in telefon..
Mulțumesc 
6 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu folosesc de la Digi dar singurul dezavantaj cu care m-am confruntat a fost la schimbarea telefonului SAU dacă ai un telefon de backup pe care doresti sa il folosesti....nu vei putea muta repede SIM-ul dintr-un tel in altul.

Pot exista si eventuale probl software/firmware care sa duca la blocari sau semnal mai slab dar sunt cazuri rare

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. E-Sim și SIM-ul fizic fac același lucru. Din punctul meu de vedere nu există niciun avantaj. În schimb dacă ești nevoit să generezi unul nou te costă 5 lei parcă.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Nu știu dacă mai este valabil la Orange, dar știu că trebuia să mergi fizic, în magazin, de fiecare dată dacă aveai nevoie de generarea unui nou esim. Așa că prietenul meu a trecut înapoi la sim-ul fizic.
Așa cum a menționat și @RapierXDA, problema principala la esim o vad ori la schimbarea telefonului, ori dacă se întâmplă vreodată să rămâi fără baterie sau poate ți se strica telefonul, nu o să poți folosi nr tău, trebuie configurat un esim. Pe când cu sim-ul fizic, ai luat cartela și ai mutat-o. Deși, sunt situații care nu se întâmplă in fiecare zi, pe mine nu m-a convins să mă folosesc esim, observ mai multe dezavantaje decât avantaje 😅
Vasy1965
Helping Hand
Opțiuni
Nici la Vodafone deocamdată ca se migrează de la rețeaua 3g la 4g
0 Aprecieri
Mr_Claude
Black Belt 
Opțiuni
Salutare! Singurul avantaj care eu îl văd la eSim este la Smart Watch, acela e faptul că nu ocupă loc... dar eu la telefon agreez doar SIM, apoi Digi sunt cam în urmă cu tehnologia în domeniul eSim așa că mai văd dacă iau eSim de la ei... pe telefon am Digi totuși și sunt mulțumit.
Szekely-s25u
Pioneer
Opțiuni
De când a apărut la digi esim eu doar așa îl folosesc. Nu e nici o modificare de proprietăți la semnal. Ceea ce susțin și alții singurul dezavantaj e atunci când vrei să schimbi rapid telefonul.
0 Aprecieri