Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

După update la Android 11 husa clear view nu mai funcționează

(Subiect creat la: 22-01-2021 06:01 PM)
2477 Vizualizări
Szoli2003
Apprentice
Opțiuni

Buna,de cand am facut upgrade la Android 11,am inceput sa am probleme cu functionarea husei,insemnand ca o perioda de timp functioneaza bine,dupa care telefonul n-o mai recunoaste,fiind nevoit sa dau restart.Ati mai patit si voi ca mine?Se poate remedia cumva?Detin un telefon S20 Ultra 5G

Mersi
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Găsești aplicația husei in Settings - apps. De acolo poți încerca ce ți-am sugerat.
Sau, da, poți aștepta un update :smiling-face:

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

7 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salutare,
Poți da un clear cache aplicației de unde configurezi husa. Tii apăsat pe ea, info, storage și clear cache. Poate și un clear data de acolo (de trebuie tot reconfigurat).
Daca asta nu ajuta, posibil să trebuiască să aștepți un update de soft (poate nu e încă optimizata pentru Android 11).
Szoli2003
Apprentice
Opțiuni
Din pacate aplicatia pt husa nu are prea multe optiuni,pot selecta directia de afisare a textului si cam atat.Cred ca astept update la husa
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Găsești aplicația husei in Settings - apps. De acolo poți încerca ce ți-am sugerat.
Sau, da, poți aștepta un update :smiling-face:
0 Aprecieri
Szoli2003
Apprentice
Opțiuni
nu am asa ceva in aplicatii, sau nu gasesc 😉
0 Aprecieri
SFantu
First Poster
Opțiuni
De curând întâlnesc și eu probleme la husa nu mai funcționează am android 13 pe s20 ultra 5g am încercat tot ce sa sugerat pe aici dar nu vrea
0 Aprecieri
Radu2023
First Poster
Opțiuni
Cum se numește aplicația husei?
0 Aprecieri
Radu2023
First Poster
Opțiuni
?
0 Aprecieri