Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Dezactivare iconița VoLTE Samsung

(Subiect creat la: 24-10-2024 06:52 PM)
716 Vizualizări
Cristy_95
Apprentice
Opțiuni
Va salut comunitate a-si dori sa îmi explicați și mie cu pot dezactiva acea iconita VoLTE ?
Țin sa menționez ca mi.a apărut din senin .Mulțumesc 

11 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Intră în Setări la Conexiuni > Rețele mobile. Ar trebui să ai acolo opțiune VoLTE sau apel 4G. Dacă nu ai, atunci este controlată de rețea și nu o poți dezactiva.
Dar de ce vrei să o dezactivezi?
Cristy_95
Apprentice
Opțiuni
Te salut
Nu îmi apare în setări
Am înțeles mersi
Parca îmi este incomoda acolo 😅
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Opțiunea volte sau apel 4g o poți și tine activata, ascunzand iconita.
Descarci fine lock din google play iar de acolo trebuie sa descarci good lock și quickstar. Acolo poți debifa ce nu vrei sa îți arate în partea de sus a ecranului.
Da știu, e puțin mai greu decât sa o scoți cu totul dar e benefica.
3Merlin
Legend
Opțiuni

... ce-ar fi dacă ți-ai tăia centurile de siguranță (ale automobilului proprietate personală) pe motiv că nu se asortează cu cureaua de la pantalonii pasagerilor!?

Vorba ardeleanului: „No, tulai Doamne... ni la ăst ficior”.

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Lasa optiunea activa... ajuta in apeluri (cu conditia sa ai semnal decent in zona). In unele cazuri, si la anumiti operatori cateodata incurca .. dar in mod normal ar trebui sa ajute la calitatea apelurilor.

GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Te ajută, calitatea convorbirilor este mai ridicată, consumul din baterie scade.
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Scade consumul bateriei această opțiune? Țin minte că înainte îmi dezactiva și datele mobile în timpul apelurilor, acum nu mi le mai dezactivează.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cu optiunea activa, raman datele active in timpul apelului, asa este.

alexandrugeorge
Pathfinder
Opțiuni
Debifeaza optiunea volte din setari retele mobile si ai scapat de ea, fara alte aplicatii instalate1729988177848_1729988177834_0.jpg
Cristy_95
Apprentice
Opțiuni
Te salut mie nu îmi apare acea opțiune
Din câte am înțeles ar fi automat din rețea
Mulțumesc pt raspuns
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine ai venit în comunitatea Samsung din România, Cristi!
După cum ți-au explicat doi experți (@AlphaBlue și @ElfStone) opțiunea VoLTE (Voice, Long Term Evolution) nu trebuie dezactivată, dar nici ignorată...
Sfatul meu este să încerci să înțelegi ce este (VoLTE), prin mijloace proprii... poți folosi motorul de căutare (Google Search, Bing, Yahoo!, etc), asistentul digital (ChatGPT, Gemeni, Copilot, Claude, etc), dar (mai ales) propriul creier.
😉