Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Despre Android 14 Beta

(Subiect creat la: 12-07-2023 06:12 PM)
253 Vizualizări
4 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Mi se pare scris articolul doar să fie printre primii. Adică din tot androidul, doar că ai anul fabricației( sincer nu știu pe cine interesează ca îl ai pe cutie din câte știu) și că ai opțiunea de pin fără enter. Aștept atunci android 15.
Aici e o listă mult mai lungă:
https://www.androidauthority.com/android-14-features-3280726/
imrn
Helping Hand
Opțiuni
Puține lucruri noi aduce android 14. Mai deloc. Să se lase pe tanjeala de la an la an?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cele mai multe din câte am văzut sunt sub capotă, și zic eu și binevenite.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
WOW Google a implementat in sfarsit in Android 14 ceea ce Samsung are de cateva generatii (cel putin de la Android 12)....flash & display notifications. Si nu doar le are, la Samsung poti customiza culoarea display-ului per aplicatie sau care anume aplicatie te va notifica astfel, in timp ce implementarea Google are doar un switch global ON/Off pt fiecare din cele 2 setari.

Bravo Google, utilizatorii Samsung iti doresc sa preiei cat mai multe din functiile pe care le folosim si sa le faci disponibile tuturor 👍Screenshot_20230712_220236_Accessibility_1000032810_1689188556.pngScreenshot_20230712_215743_Accessibility_1000032809_1689188264.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare