Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

De ce primesc această notificare când accesez Instagram de pe web?

(Subiect creat la: 25-08-2024 10:02 AM)
553 Vizualizări
Mădălina_
Legend
Opțiuni

image

4 Soluţii
Soluţie
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Nu este mai simplu sa intri direct de pe telefon ? De ce te mai complici pe web ?

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acel mesaj poate să apară și dacă ai o activitate specifica unui bot, prea multe acțiuni într-un timp scurt: postări, comentarii, urmărești alte persoane.

Soluţie
adryan80
Voyager
Opțiuni
Deconectează-te de pe celelalte dispozitive la care ești conectată cu Instagram și vei vedea că nu mai primești această notificare!

Soluţie
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Buna, dacă ești conectata în aplicația Instagram cu un dispozitiv și vrei sa te conectezi web cu alt dispozitiv sau chiar cu același, dar web, îți baga acest mesaj și îți sugerează sa schimbi parola.
Recomandarea mea ar fi totuși sa schimbi parola preventiv

32 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Schimbă parola si intră de pe telefon! 😁
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Am schimbat parola și tot așa îmi apare.
Cred că este de la prea multe acțiuni într-un timp atât de scurt.🤣🤣🤣
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Ramai doar pe telefon cu instagram-ul
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Schimba parola....sa fie mai complexa...nu cu data nasterii 😅 😅 😅.sau cu 1234 😂 🤣 🤣
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Hahaha! Nu este data nașterii și nici 1234; este o parolă puternică, dar chiar și așa, tot îmi apare această notificare, chiar dacă am schimbat parola.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
E recomandat ca cel puțin o data la 6 luni sa fie schimbata parola...
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Este o notificare cât și recomandare de la Meta că te-ai conectat, autentificat pe un alt dispozitiv ori browser, in afară de aplicația prestabilită la momentul respectiv, unde ești autentificată. . să scapi de respectiva notificare îmi spui mie parola și userul și nu o sa mai ai probleme, garantez 😂 ..glumesc 🙈
Mădălina_
Legend
Opțiuni
🤣🤣🤣🤣🤣
Marius_M
Legend
Opțiuni
Asa ,uneori trimite și cei de Yahoo Mail cum că, trebuie să verific parola/parole etc...
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Momentan, acolo nu am primit.😁
3Merlin
Legend
Opțiuni
Meta te avertizează că (alt)cineva are acces la contul tău instagram.
Este recomandat să-ți schimbi parola, cu una mai complexă.
Ce înseamnă o parolă COMPLEXĂ? Una care îndeplinește simultan următoarele condiții:
- are cel puțin 8 caractere;
- conține (cel puțin două) cifre;
- conține litere (majuscule și minuscule);
- conține semne grafice speciale (exemplu: ?!@#$%&[/]).
De asemenea, îți recomand să fie o parolă UNICĂ, adică să nu o folosești pentru alte conturi.
Motivul este simplu de înțeles: dacă cineva ți-a aflat parolă de instagram, toate conturile protejate cu aceeași parolă sunt în pericol.
😉
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Așa îmi aleg parola și nu o folosesc pentru alte conturi. Dacă folosesc aplicația, nu îmi apare această notificare.1724569743579.jpg1724569743592.jpg
3Merlin
Legend
Opțiuni
Te-AI gândit vreodată ce se va întâmpla când hacker-ii îți vor sparge contul Google?
Că din câte pricepui, acolo îți păstrezi toate parolele...
Marchează răspunsul lui @AlphaBlue ca soluție acceptată.
Post-scriptum:
În (meta)versul digital al lui Țucărberg nu se ține cont de cele zece porunci... Tot ce aduce profit este permis.
Și eu sper că ți-AI protejat contul Google cu șapte lacăte (nu doar 2FA).
😉
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Doamne ferește să nu se întâmple asta!😁
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Te îndrum să răzuiești cu un obiect ascuțit, de regulă cutter banda neagră pentru a descoperii ce premiu ai câștigat, daca eventual este un premiu frumușel, îl facem jumi juma, știi tu 🙈😂
Mădălina_
Legend
Opțiuni
De acord. 😄
Soluţie
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Nu este mai simplu sa intri direct de pe telefon ? De ce te mai complici pe web ?
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Îmi este mai ușor să intru de pe web, deoarece intru rar pe Instagram, undeva la 3-4 zile, și de aceea îmi este mai comod să intru cu Chrome.🙂
adryan80
Voyager
Opțiuni
Bună Mădălina! Această notificare de la Instagram o primești deoarece ești conectată pe două sau mai multe dispozitive cu același cont (aplicația de pe mobil + web pe PC).
Automat, Instagram se gândește că, odată ce ai aplicația de mobil, altcineva folosește pagina de Instagram pe PC sau alt dispozitiv.
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acel mesaj poate să apară și dacă ai o activitate specifica unui bot, prea multe acțiuni într-un timp scurt: postări, comentarii, urmărești alte persoane.