Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Dark theme

(Subiect creat la: 25-10-2025 10:17 PM)
325 Vizualizări
alexop
Voyager
Opțiuni
Salutare, de ce nu se face si pe google chrome pagina neagra ca si pe internet de la samsung? Si chrome are activat dark theme dar se vede ca in poza de mai jos.
image

image

1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Se poate si in Chrome, doar trebuie sa stii cum.

- in Chrome tastezi in bara de adrese "chrome://flags"
- in bara de search de acolo cauti "auto dark mode"
- in setarea "Auto Dark Mode for Web Contents" alegi una din variante. Eu am ales "enable" si arata ca in printscreen.

1761483711124.jpg1761483711135.jpg1761483711146.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

7 Răspunsuri
Mr_Claude
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Este închisă uite, probabil cei de la GSMArena ca și alte site-uri au stabilite culorile pentru site 🤔

update: @RapierXDA a explicat cum se poate 👍1761420314728.jpg1761420314740.jpg
Al vostru, Mr.Claude,
Nu uita!
"Viața e ca o roată...se învârte tot timpul"
AndreiOlteanu
Pathfinder
Opțiuni
Deci.
Pe Samsung Internet ai o setare sa *fortezi* dark theme-ul. Pe chrome nu prea. Sau cel putin nu stiu daca e ceva, si daca e, e ascuns bine.
Prin a "forta" inseamna ca inverseaza culorile site-ului, gen fundalul si textul, ca sa faca un dark mode improvizat
0 Aprecieri
Mr_Claude
Samsung Members Star ★
Opțiuni
nu ai... sunt chiar și aplicații care nu au Dark Mode, dar eu dacă stabilesc la programarea site-ului culori tu nu poți să schimbi doar în cazul setărilor de accesibilitate la nivel de device. Chrome probabil ține cont de programarea site-ului, iar Samsung Internet poate are separat setări de accesibilitate (nu folosesc Samsung Internet).

update: @RapierXDA a explicat cum se poate 👍
Al vostru, Mr.Claude,
Nu uita!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Exista si pe Chrome...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Se poate si in Chrome, doar trebuie sa stii cum.

- in Chrome tastezi in bara de adrese "chrome://flags"
- in bara de search de acolo cauti "auto dark mode"
- in setarea "Auto Dark Mode for Web Contents" alegi una din variante. Eu am ales "enable" si arata ca in printscreen.

1761483711124.jpg1761483711135.jpg1761483711146.jpg

Liviu18
Hotshot
Opțiuni
Salutare! După ce fac o resetare din fabrica la telefon când intru pe Chrome asta fac prima data.
Mr_Claude
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da! Așa merge, dar are legătură cu setări de accesibilitate, care se pare că au fost implementate in Chrome așa cum ai arătat, nu știam de setările astea.👍
Al vostru, Mr.Claude,
Nu uita!
0 Aprecieri