Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum se închid aplicațiile care rulează în fundal?

(Subiect creat la: 01-02-2022 10:20 AM)
11231 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Unul dintre motivele pentru care bateria telefonului tău se poate mai descărca mai repede decât te aștepți este că ai prea multe aplicații deschise în background. Toate necesită resurse, li se alocă memorie, conexiune la Internet și așa mai departe. 

Verifică din când în când acest aspect și vei oferi un plus de energie bateriei dispozitivului tău Samsung Galaxy.

Acum, care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a închide aplicațiile ce rulează în fundal:

Pasul 1: Apasă butonul ”Home” pentru câteva secunde

Pasul 2: Selectează ”Manager de aplicații”

Pasul 3: Accesează ”Închidere” în dreptul aplicației pe care dorești s-o închizi

Pasul 4: Pentru a închide toate aplicațiile selectează ”Închidere totală”

Pasul 5: Altfel, poți ține apăsată tasta ”Home” și să glisezi cu degetul în stânga sau dreapta aplicația pe care dorești s-o închizi.

Și se mai poate într-un fel:

Pasul 1: Din Ecranul Principal selectrează ”Aplicații”

Pasul 2. Selectează ”Setări”

Pasul 3: Accesează ”Mai multe”

Pasul 4: Manager de aplicații

Pasul 5: Caută în ”Funcțiune”

Pasul 6: Selectează aplicația pe care dorești să o închizi

Pasul 7: Oprire forțată

Dacă ți-a plăcut acest articol acordă-i o inimioară, dar mai mult m-ar interesa dacă ai propuneri de subiecte care ar putea fi abordate pe aceată filieră, a articolelor de tip ”cum să”.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
7 Răspunsuri
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
+ Inimioară 😂 Lăsând gluma, ar fi binevenita o sectiune de tipul asta..."cum sa". Am mai abordat aceasta idee cu @ElfStone 👍 👍 👍
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

I-am transmis sugestia ta lui Emilian, atunci când am discutat.

Am tot discutat și noi legat de asta și o să încercăm să facem ceva în direcția aceasta. Să vedem ce reușim 🤓

DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
🤞 Salutare! Voi o sa faceti toata munca, nu usoara...
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Sa ma bata mama de am înțeles pașii unde sa intru 😐😐😐
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Mai simplu, intri în setări și scri unde e lupa sus în dreapta, Aplicatii pentru somn profund, intri acolo și selectezi aplicațiile. Eu am selectate vreo 10 sau 11! Aplicațiile vor rula doar atunci când le folosești, iar când ieși de pe ele întra în somn profund!
0 Aprecieri
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Aaaa gata știu mulțumesc..
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Cu placere!
0 Aprecieri