Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Cum scot pictograma ceasului, în partea de sus a telefonului?

(Subiect creat la: 20-01-2021 09:02 AM)
1939 Vizualizări
STEAUA
Explorer
Opțiuni

Bună ziua! Știe cineva cum pot să scot iconița ceasului din partea de sus a telefonului? Menționez că nu am nici o alarmă setată pentru trezire dimineața, deși telefonul sună în fiecare dimineață la ora 7:00 pentru trezire. Mă gândesc să dau o resetare telefonului, dar am zis întâi să cer părerea și pe forum. Vă mulțumesc și aștept răspuns. 

image

0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Mergi in setari, aplicatii si cauta dup.a "clock". Posibil sa ai doua aplicatii ceas (una Samsung una Google).
Daca nu e cazul, dai un clear cache aplicatiei pe care o gaseste in setari (dai pe ea, storage, clear cache si poti da si un clear data).

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

6 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,
Foarte interesant. Cred ca a ramas ceva agatat pe contul google / Samsung .
Poti pune o alarma acolo fix la ora 7 si sa o pui pe off. Sa vezi daca mai face.
O resetare o sa ajuta cu siguranta! 🙂

STEAUA
Explorer
Opțiuni
La fel ca înainte, nici o schimbare.

Screenshot_20210120-090957_Clock.jpg

0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Mergi in setari, aplicatii si cauta dup.a "clock". Posibil sa ai doua aplicatii ceas (una Samsung una Google).
Daca nu e cazul, dai un clear cache aplicatiei pe care o gaseste in setari (dai pe ea, storage, clear cache si poti da si un clear data).

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Vezi sa nu ai vreo aplicatie de health sau de task care sa-ti fi pus vreo alarma ceva.
STEAUA
Explorer
Opțiuni
Vă mulțumesc! S-a rezolvat, era de la aplicația ceas de la Google instalată de mine în telefon. Totuși nu îmi dau seama cum s-a activat.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cu placere!
Sa dai pe cele 3 puncte din dreptul raspunsului care te-a ajutat si accepta solutia, te rog. 🙂