Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

cum pot transfera contactele de pe o cartela pe cealaltă din același telefon?

(Subiect creat la: 25-03-2021 05:06 PM)
616 Vizualizări
loranddd
Student
Opțiuni
?
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Intri in aplicatia Contacte si apesi pe cele 3 linii din stanga si mergi la Manage Contacts. Acolo ai optiunea de Move contacts. Urmezi instructiuniile din fereastra urmatoare.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

4 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Intri in aplicatia Contacte si apesi pe cele 3 linii din stanga si mergi la Manage Contacts. Acolo ai optiunea de Move contacts. Urmezi instructiuniile din fereastra urmatoare.

loranddd
Student
Opțiuni
mulțumesc
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cu placere! 🙂

Eu te-as sfatui sa le tii in contul google sau contul Samsung pentru ca e mult mai comod asa si nu esti nevoit sa le tot muti dintr-o parte in alta.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mi-aş permite să îți recomand şi eu ceea ce @ElfStone ți-a recomandat deja.
În plus dacă dispozitivul are micro SDCard,poți să îți faci un bkp al contactelor şi acolo.
Sau un mic fişier pe PC/laptop unde să le salvezi şi de unde să le poți recupera dacă eventual din cloud să presupunem prin absurd că nu mai poți.
Este drept,în cloud le actualizezi/sincronizezi...cele din fişierul de pe PC/Laptop vor rămâne în acel stadiu în care au fost salvate cândva.
Însă măcar ai ceva...
Poți să salvezi datele importante şi cu Smart Switch for PC şi să le sincronizezi,vei avea şi acolo o eventuală sursă sigură de recuperare.
Din câte rețin parcă acea salvare a contactelor pe SIM avea nişte limitări cândva legate de numărul maxim de contacte care poate fi salvat şi la nivel de editare a afişării lor.
Poate că acum nu mai este aşa,nu ştiu.