Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum pot recupera datele dupa resetare din fabrica?

(Subiect creat la: 19-01-2021 07:57 PM)
20465 Vizualizări
Andrei006
Apprentice
Opțiuni

Buna seara,  am dus telefonul la orange pentru o problemă legată de încărcare și telefonul a fost trimis în service , el fiind în garanție . Astăzi cand am primit telefonul , l am primit resetat din fabrica , ca și unul nou . As putea recupera datele pierdute ? M ar interesa cel mai mult pozele . Multumesc frumos 

15 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Intodeauna se recomanda efectuarea unui back-up inainte de a trimite dispozitivul in service. Din pacate informatia nu te ajuta acum.

Procedura de recuperare date nu e tocmai simpla si nici nu stiu daca ai vreo sansa sa recuperezi datele. Nu se pot recupera decat cu ajutorul aplicatiilor de recuperare date si de obicei acest proces dureaza mult.

Nu am mai facut asta niciodata pe un telefon si nu ar putea sa iti recomand vreun program care sa te ajute (poate recuva).
Poti incerca intr-un service GSM care se ocupa cu asa ceva (nu stiu daca gasesti).
Nu aveai back-up nici in Google Photos?

Andrei006
Apprentice
Opțiuni
Multumesc oricum !😀
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cu placere, imi pare rau ca nu te-am putut ajuta!

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Vezi in samsung cloud daca ti-a facut backup la ceva sau google photos.
Andrei006
Apprentice
Opțiuni
nu cred ca mi a facut back up pentru că am avut parola la telefon . Nu inteleg de ce a resetat telefonul cand singura problemă a fost legată de încărcare
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
E procedura standard cand ajunge un telefon in service, in foarte multe cazuri se da reset to factory si in general ti se spune acest lucru, te informeaza si despre faptul ca trebuie sa iti faci backup, sa nu ai parola pe telefon si ca intreaga raspundere asupra datelor iti apartine.

Poti face reclamatie eventual dar nu te va ajuta sa iti recuperezi datele si sigur iti vor arata un afis/anunt unde scrie ca in service i se da reset.

Datele pierdute nu le mai poti recupera, partitia de date si system se formateaza cand se da reset to factory

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Andrei006
Apprentice
Opțiuni
da , problema e ca nu am putut deschide deloc telefonul
0 Aprecieri
casperash73
Pioneer
Opțiuni
...zic eu ca se pot recupera pe contul google insa depinde unde salveaza pozele sau one drive. pozele se salveaza automat
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am plecat de la ideea in care nu are back-up in cloud. Eu ma refeream la recuperarea datelor de pe partitia de stocare a telefonului, nu din cloud.
Daca erau in cloud, nu era o problema 🙂

Foa
First Poster
Opțiuni
incearca te rog sa intri in google foto ***** ce te-ai logat in contul vechi !
Andrei006
Apprentice
Opțiuni
Iti multumesc , dar în contul google photo doar 20 de poze salvate de mine de la un majorat de acum 6 luni ,atât... Multumesc frumos
0 Aprecieri
mlavinia
First Poster
Opțiuni
Buna, ai reusit? Am aceeași problemă si nu stiu cum sa fac? Nu aveam back-up-ul activat cand am sters pozele....:( Multumesc!
0 Aprecieri
stefan2004
First Poster
Opțiuni
Cum pot să-mi recuperez pozele pierdute
0 Aprecieri
recuperarememorie
First Poster
Opțiuni
Bună cum pot recupera toate pozele mele și videoclipurile mele după ce am dat resetare din fabrica la telef dar și la cardul de memorie
0 Aprecieri
Members_mvCPgte
First Poster
Opțiuni

Poze

0 Aprecieri