Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum pot pune AOD pe samsung a20e

(Subiect creat la: 21-01-2021 12:42 PM)
430 Vizualizări
mnlstefan
Pioneer
Opțiuni

0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Din cate stiu, acest model nu suporta nativ AOD. Ce poti face este sa instalezi o aplicatie din Play Store care ofera functionalitati similare. AODNotify este cea pe care o folosesc eu (dar eu am si AOD nativ pe telefon) dar poti cauta d.upa cuvantul cheie "AOD" in Play Store si sa alegi orice aplicatie iti place mai mult

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Din cate stiu, acest model nu suporta nativ AOD. Ce poti face este sa instalezi o aplicatie din Play Store care ofera functionalitati similare. AODNotify este cea pe care o folosesc eu (dar eu am si AOD nativ pe telefon) dar poti cauta d.upa cuvantul cheie "AOD" in Play Store si sa alegi orice aplicatie iti place mai mult

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
mnlstefan
Pioneer
Opțiuni
ok ms
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca te-a lamurit, sa ii marchezi raspunsul ca si solutie la intrebarea ta, te rog.
Merci 🙂

Gabriel200
First Poster
Opțiuni
Nuți recomand să folosești aplicații, pentru AOD pentru că îți va face bateria să se descarce mai repede, și îți va lua din viața bateriei
0 Aprecieri
mnlstefan
Pioneer
Opțiuni
am gasit ceva plugin AOD asta ar fi bun??
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu stiu exact, sunt zeci de aplicatii...depinde daca face ce anume vrei tu. Eu ti-am spus ce folosesc

mnlstefan
Pioneer
Opțiuni
cam asa se vede

Screenshot_20210121-132941_Always On Display.jpg

0 Aprecieri