Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum pot descărca pozele dintr-un telefon spart, pe care nu se mai vede nimic?

(Subiect creat la: 26-05-2021 12:28 AM)
7031 Vizualizări
mada880
First Poster
Opțiuni

Știe cineva cum pot sa descarc pozele dintr-un tel cu spart pe care nu se mai vede nimic și nici usb-ul la pc nu îl citește? Mulțumesc.

0 Aprecieri
9 Răspunsuri
Sendo
Pathfinder
Opțiuni
Cred că doar la un service specializat poți face asta. PS: nu aveai cloud?
mada880
First Poster
Opțiuni
Mulțumesc frumos!
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Nu prea vad cum ai putea daca nu sunt urcate pe cloud. Ori schimbi portul usb ori ecranul.
mada880
First Poster
Opțiuni
Mulțumesc frumos
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Bună ziua @mada880.
Dacă mediul de stocare intern nu este degradat, poate reuşeşti să recuperezi de pe el, într-un service autorizat,cum ți-a recomandat @Sendo.
Altfel este inaccesibil.
Sau şanse să înlocuieşti acel port usb cu unul nou şi modulul display tot cu unul nou în service şi să "restaurezi" dacă mă pot exprima aşa smartphone-ul.
Este unul din seria A, nu ai specificat exact modelul.
Oricum discutăm ca principiu.
Poate că este funcțional chiar şi acum acel port Usb dar dacă te conectezi la PC/Laptop ai nevoie probabil ca de pe telefon să acorzi permisiunea de citire a dispozitivului ca să apară în ThisPC pe computer,dacă ai Windows10.
Practic chiar dacă pui un port usb nou la telefon,de display-ul lui tot ai nevoie aşa că amândouă trebuie înlocuite dacă ar fi să merite efortul financiar.
Zic şi eu...
Vezi ce îți recomandă şi cei de la Samsung,discută cu ei prin Chat,explică-le situația şi cel mai probabil 99% te vor trimite la un service autorizat aşa cum deja ți s-a recomandat.
Ai şanse să recuperezi cu condiția ca acel mediu de stocare al telefonului să nu fie corupt sau degradat.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Instaleaza Smart Switch pe un PC / laptop si conecteaza telefonul. Incearca sa faci un back-up din smart switch (cu conditia sa gaseasca telefonul aplicatia).

gioni666
Hotshot
Opțiuni
Din câte știu eu telefonul trebuie să fie deblocat să poți umblat în el.
Da, așa este, mi-l vede dar nu arată nici card și nici memoria internă. Iar în smart switch mă pune să îl deblochez.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca asta e cazul, un service este singura optiune, din pacate.

DDY
First Poster
Opțiuni
Bună
Dacă display-ul unui oppo reno 2 z e spart nu se vede nimic pe el mai pot recupera pozele din el? Mulțumesc anticipat
0 Aprecieri