la 21-04-2023 09:04 AM
Nu mă deranjează să răspund la apeluri telefonice al căror număr nu-l cunosc sau nu-l am salvat în agendă. Scap repede de operatorii care vor să facă publicitate la vreun serviciu, însă alți utilizatori nu sunt la fel de adaptabili ca mine și pur și simplu nu vor să răspundă numerelor necunoscute. Pentru ei este acest articol.
Samsung ușurează blocarea apelurilor și a mesajelor de la contacte nedorite, inclusiv pe Galaxy S23, dar și pe alte flagship-uri. Te ferești astfel de telemarketerii, escroci sau spammeri care te sună în mod repetat pentru a vinde produse sau chiar și pentru a obține acces la informațiile tale personale.
Blocarea unui contact salvat împiedică doar inițierea apelului către tine, nu-l șterge din agenda ta. Pentru asta va trebui să-l ștergi manual. În plus, ștergerea unui contact din agendă care a fost blocat nu înseamnă că anulează acțiunea de blocare, numărul va rămâne în continuare pe lista interzisă.
Aici poți adăuga nume pe care vrei să le blochezi sau poți înlătura interdicția aplicată unui număr.