Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum adaug/găsesc un abonament Google

(Subiect creat la: 18-04-2024 03:41 AM)
520 Vizualizări
Rapha24
Legend
Opțiuni
Am doua abonamente Google înregistrate în Play Store iar la secțiunea plăti și abonamente la un cont îmi apare abonamentul YouTube dar la celalalt nu. Oare de ce ? L-am eliminat eu cumva și trebuie adăugat iar? Si cum fac ? Mulțumesc!!
16 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Celălalt abonament nu este pe un alt cont? Vezi în istoric dacă îți apar plăți efectuate pentru el (la buget și istoric).
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Nu te referi cumva la 2 conturi Google? Dacă da, este normal să apară abonamentul YouTube pe contul unde l-ai făcut. Ar trebui să ai 2 abonamente YouTube ca să îți apară în ambele conturi Google. Sper că am înțeles bine
Rapha24
Legend
Opțiuni
Am doua abonamente YouTube!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Am înțeles acum. Atunci verifica în istoric la plăti, cum ți-a recomandat @AlphaBlue
Rapha24
Legend
Opțiuni
Am verificat și apare într-adevăr o singura data YouTube premium dar nu ma lasă să îl afișez la secțiunea plăti și abonamente . Ce pot face ?
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dar pe cardul cu care faci plata abonamentului, îți apar 2 tranzacții lunare pentru YouTube?
În PlayStore ar trebui să îți apară așa. 1713415888816.jpg
Rapha24
Legend
Opțiuni
Fix așa apare dar doar la un cont 🤨 😐 😑 😮
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Poate celalalt abonament sa fie pe un alt cont, mai vechi, de exemplu?
Poți verifica și în YouTube dacă ai Premium pe ambele conturi, la profil1713416318902.jpg
Rapha24
Legend
Opțiuni
OK mulțumesc mult pentru ajutor și interes! O să încerc
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cu drag. Încearcă variantele propuse, sper sa reușești să rezolvi misterul. Alta varianta ar mai fi sa contactezi YouTube/Google
Rapha24
Legend
Opțiuni
Am intrat la beneficii dar îmi apare doar un cont și nu știu deloc pe unde să umblu😅
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ar trebui sa te loghezi cu celălalt cont, unde presupui ca ai abonamentul, sa vezi dacă apare ceva și pe acolo.
Verifica și dacă ți deduce lunar de pe card pentru 2 abonamente. Sau poate ai făcut un cont la un moment dat și a rămas activ pe ala. Sau poate ai doar 1 abonament YouTube
Rapha24
Legend
Opțiuni
Nu e asa mare problemă ca nu apare la plăti și abonamente pentru ca oricum plata se poate face cred ca și direct din aplicația YouTube. Mulțumesc mult încă o dată!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cel mai probabil da, dar ar trebui sa ai un card atașat pentru plata respectiva, din care sa se retragă banii pentru abonament lunar
Ada2006Loveyou
Explorer
Opțiuni
Eu habarnam n-am pățit asta niciodată....
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
De ce ți-ai face două conturi Google, Rafael?!
Dacă al doilea este contul de serviciu, îți recomand să-l contactezi pe administratorul IT din compania pentru care lucrezi.
0 Aprecieri