Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cont google

(Subiect creat la: 08-02-2024 12:53 AM)
1324 Vizualizări
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Cum șterg vechiul dispozitiv de pe contul de google (îmi apare doar sa ii dau dezactivare)...înainte sa îl dau (vandut) i am dat doar resetare din fabrica, când am activat contul pe noul telefon l am găsit în securitate la dispozitive i am dat dezactivare dar nu găsesc cum sa îl elimin ( am schimbat și parola, ma gândesc ca nu are cum sa îmi acceseze contul) resetarea din fabrica ar trebui sa șteargă tot
1 Soluţie
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Intri din browser în contul Google -> Securitate -> Aici o sa apară lista de dispozitive și poți elimina vechiul telefon.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Intri din browser în contul Google -> Securitate -> Aici o sa apară lista de dispozitive și poți elimina vechiul telefon.
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Buna am întrat dar nu are funcția de eliminare doar de dezactivare am înțeles ca durează pana la 30 zile pana google elimina definitiv dispozitiv ul
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
La fel am făcut dar nu apare și funcția de eliminare doar de dezactivare am înțeles ca durează până la 30 zile sa se elimine definitiv din contul google
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Nu regret s23 meu tine lejer peste 1 zi utilizat maxim nu am probleme cu bateria la el
0 Aprecieri
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Posibil sa ai tu un tel defect al meu nu are nici o problema fără protecție baterie și alte artificii bateria tine beton
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Mai mult ca sigur e defect telefonul
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Asta zic eu unul nu am probleme cu bateria