Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Conectare Samsung DeX pe televizor

(Subiect creat la: 18-09-2022 01:49 AM)
829 Vizualizări
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, Samsung DeX se poate conecta wireless și la un televizor Philips ? Sau merge doar la televizoarele Samsung..

image

2 Soluţii
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
@CosminV te rog sa nu mai dai informatii eronate sau macar sa te documentezi inainte. Tot ce ai spus este complet gresit si induci lumea in eroare. Functia DEX este prezenta DOAR pe telefon, nu are nicio legatura cu TV-ul si nicio componenta a sa nu se gaseste pe acesta.

@Gabitzu2310 Samsung DEX functioneaza si pe alte marci de televizoare (atat pe cablu cat si wireless), cu conditia ca acestea sa suporte standardele wireless respective si anume Miracast. Teoretic, daca TV-ul suporta Miracast poti sa te conectezi wireless la el si sa folosessti DEX.

Nu ai specificat exact modelul televizorului tau Philips asa incat nu stiu daca este compatibil.

P. S. In plus poti folosi DEX pe orice TV sau monitor folosind un cablu USB-C/HDMI

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am verificat si modelul de TV indicat de tine suporta Miracast. Ar trebui sa poti folosi DEX Wireless pe el.

https://www.factoryreset.tv/specifications/philips-32pfs6906

Daca nu iti apare, verifica intai in manual modul in care conectezi la el un dispozitiv prin Miracast, trebuie poate sa activezi optiunea

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

11 Răspunsuri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
@CosminV te rog sa nu mai dai informatii eronate sau macar sa te documentezi inainte. Tot ce ai spus este complet gresit si induci lumea in eroare. Functia DEX este prezenta DOAR pe telefon, nu are nicio legatura cu TV-ul si nicio componenta a sa nu se gaseste pe acesta.

@Gabitzu2310 Samsung DEX functioneaza si pe alte marci de televizoare (atat pe cablu cat si wireless), cu conditia ca acestea sa suporte standardele wireless respective si anume Miracast. Teoretic, daca TV-ul suporta Miracast poti sa te conectezi wireless la el si sa folosessti DEX.

Nu ai specificat exact modelul televizorului tau Philips asa incat nu stiu daca este compatibil.

P. S. In plus poti folosi DEX pe orice TV sau monitor folosind un cablu USB-C/HDMI

Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Mulțumesc mult pentru informații !
Televizorul este un Philips 32PFS6906/12, 80 cm.
0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am verificat si modelul de TV indicat de tine suporta Miracast. Ar trebui sa poti folosi DEX Wireless pe el.

https://www.factoryreset.tv/specifications/philips-32pfs6906

Daca nu iti apare, verifica intai in manual modul in care conectezi la el un dispozitiv prin Miracast, trebuie poate sa activezi optiunea

Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Știi cumva dacă DEX wireless este compatibil și pe un Chromecast 3 de la google ?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Chromecast nu are Miracast din pacate, este un dispozitiv care foloseste tehnologiile/protocoalele proprii Google. Chromecast este un device de streaming care foloseste internet pentru a prelua informatii si a le reproduce pe TV prin intermediul conexiunii HDMI.

Miracast pe de alta parte este un protocol dezvoltat de WiFi Alliance si care foloseste WiFi Direct pt a conecta doua dispozitive compatibile.

Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Mulțumesc!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Las si o lista cu televizoarele si brandurile compatibile cu wireless DEX pt orice eventualitate...

Manufacturer. Production Year
Samsung. 2012- current
LG. 2012- current
Sony. 2012- current
TCL. 2014-current
Philips. 2013- current
Sanyo. 2015- current
Hisense. 2018- current
Sharp. 2013- current
Toshiba. 2014- current

AlexS23A4
Voyager
Opțiuni
Te pot contrazice,în trecut am avut un s9 care bineînțeles avea dex,și conectasem pe un telefon vortex și mergea de minune,contează ca televizorul sa aibă wireless share sau funcția de oglinda
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
întrebam de curiozitate pentru ca nu știu dacă este compatibil si pe alte branduri de televizoare acel DEX wireless. Eu prefer să îl conectez wireless.
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Samsung dex compatibil cu monitoarele și tv-urile ce au Hdmi port sau conexiune pe wireless nu e importanta firma tv-ului sau a monitorul practic telefonul da semnal video în tv nu invers .
david240
Big Cheese
Opțiuni
Trebuie sa suporte miracast pentru wireless
0 Aprecieri