Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

cand apare ui 7 ?

(Subiect creat la: 07-10-2024 11:38 PM)
2177 Vizualizări
Aleksandru
Apprentice
Opțiuni
.
2 Soluţii
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ai răbdare. Momentan nici programul beta nu a fost lansat.
Probabil la început de an o sa primești update-ul. Nimeni nu știe exact când.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

One UI 7 se va lansa in curand. Probabil pana la sfarsitul anului va ajunge pe seria S24 si pliabilele 6, poate si pe alte serii. Ramane de vazut.
Deocamdata, nu avem inca un calendar disponibil dar acesta va fi afisat aici imediat ce il publica Samsung.

L.E. inca nu a inceput programul BETA. Se zvoneste ca va incepe in curand iar varianta finale de One UI 7 va fi lansata o data cu lansarea seriei S25. Ramane de vazut daca se adeveresc zvonurile sau nu.

Vizualizare soluţie în postul original

25 Răspunsuri
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ai răbdare. Momentan nici programul beta nu a fost lansat.
Probabil la început de an o sa primești update-ul. Nimeni nu știe exact când.
EdiSamuel
Pioneer
Opțiuni
Sti când apare programul beta în România?
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @EdiSamuel ,

Până acum, România nu a făcut parte din programul beta și nici nu există vreo informație oficială din care să reiasă că există planuri pentru așa ceva.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Eu nu înțeleg de ce atâta graba one ui 7. Nici bine nu a venit one ui 6 .1 ca și vreți one ui 7 . Sunteți tare nerăbdători uni și o țineți într-una pe aceasta tema one ui 7 , când va veni o sa vedem
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Nu generalizez cu nimic de ce crezi asta , știu ca sunt mulți care dețin telefoane din seria A dar tu crezi ca dacă nu au primit nici măcar one ui 6 care a venit cu androidul 14 crezi ca va primi one ui 7? Interfața one ui 7 va fii Interfață a lui android 15 asa ca eu nu greșesc cu nimic și nici u generalizez cu nimic . Dacă un telefon dintr-o anumita serie e mai vechi de 4 ani nici o șansă să aibă one ui 7 care e Interfață lui android 15 .
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
De acord cu tine, dar să fim serioși, dacă te uiți prin comunitate vei vedea multe întrebări pe această temă legată de UI 7. Nu înțeleg disperarea asta, cei ce au primit UI 6.1.1. Să se bucure de funcțiile ce le aduce și când va veni UI 7 vom vedea. Ai văzut că pe seria S23, mai exact S23 Ultra, e o problemă cu zoom-ul? Cei ce au S23 Ultra ce fac? Nu au decât să aștepte următorul update să se rezolve.
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Vechiul meu telefon S10+ are 5 ani de la lansare și este din seria S. S-a oprit la Android 12 cu One UI 4.1, iar ultima actualizare de securitate a avut loc în martie anul trecut. Nu am făcut mare zarvă pentru că nu am o anumită interfață. Acum, seria S24 beneficiază de 7 ani de actualizări, ceea ce este grozav. Când vor veni, vor fi binevenite, dar nu voi încărca comunitatea cu disperare când apare One UI 7. Aștept. Așa ar trebui să facă toți: să aștepte și vor vedea.
defne1
First Poster
Opțiuni
Eu am samsung A34 deci merge și la telefonul meu
0 Aprecieri
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Greșit, tu văd că nu știi ce vorbești. One UI 6.1, cum spui tu, da, e de undeva din mai-iunie, dar în septembrie a venit One UI 6.1.1. Doar că pe telefoane apare tot ca 6.1. Doar Fold/Flip au denumirea 6.1.1, dar au aceleași funcții, așa că nu mai vorbi.
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
😂😂
0 Aprecieri
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Deci, ca să nu te plictisești, îți trebuie câte un update de One UI în fiecare lună. Atunci trebuia să fii programator ca să testezi, ca să nu te plictisești de ceva anume. Cum ar fi: luna asta ai One UI 6.1.1, luna viitoare îți trebuie 6.1.2 și așa mai departe, dar cu ce scop, nu pricep.
0 Aprecieri
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Nici bine nu neam familiarizat cu funcțiile din 6.1 putina răbdare ca nu arde nimeni dacă mai așteaptă
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Apare înaintea lui UI 8😂 Încă nu s-a răcit bine 6.1.1 și deja ne uităm peste gard
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
😂😂
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

One UI 7 se va lansa in curand. Probabil pana la sfarsitul anului va ajunge pe seria S24 si pliabilele 6, poate si pe alte serii. Ramane de vazut.
Deocamdata, nu avem inca un calendar disponibil dar acesta va fi afisat aici imediat ce il publica Samsung.

L.E. inca nu a inceput programul BETA. Se zvoneste ca va incepe in curand iar varianta finale de One UI 7 va fi lansata o data cu lansarea seriei S25. Ramane de vazut daca se adeveresc zvonurile sau nu.

ALIN34
First Poster
Opțiuni
Galaxy a21s va primi vesiunea one ui 7 ??
0 Aprecieri
Daviduc272
Journeyman
Opțiuni
Samsung 23+ va putea rula one ui 7?
0 Aprecieri
Iahimms
First Poster
Opțiuni
Dacă dau actualizare software la telefonul Samsung galaxy A 2018 se șterge de pe el ceva ?
0 Aprecieri
CrisAnghel
Explorer
Opțiuni
Nu. Nicio problema
0 Aprecieri
Silviu665
First Poster
Opțiuni
Samsung a25 5g primește one ui 6.1.1?
0 Aprecieri