Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Calendar - nu primesc notificari la zilele de nastere

(Subiect creat la: 26-02-2023 11:33 AM)
1958 Vizualizări
Magda03
Pathfinder
Opțiuni

Bună. Nu înțeleg de ce aplicația Calendar nu ma anunță despre o zi de naștere: ziua dr naștere este notata în cartea de vizita a pers respective. Vad pe Calendar data de naștere,dar ni sunt notificata în ziua respectiva!

Mulțumesc 
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Numai daca ai contactele in telefon sau contul Samsung functioneaza notificarile pt zile de nastere, scrie si cand setezi notificareaScreenshot_20230226_200655_Calendar_1000022261_1677435018.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

34 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Ai activat notificările calendarului? Default cred ca sunt dezactivate. Plus verifica ca aplicatia sa nu fie trecuta la inactive/deep sleep.
0 Aprecieri
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Sunt active notificările. Dacă notez direct pe calendar,ma anunță
Datele de naștere le am trecute în contracte,le vad în calendar,dar nu ma anunță
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Ok, acum am înțeles. La data de naștere atașata contactului nu te notifica, doar le vezi. Credeam ca sunt zile de naștere adăugate ca evenimente.Screenshot_20230226_120340_Samsung Internet_1000048069_1677405820.jpg
0 Aprecieri
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Dacă sunt adăugate ca Eveniment - notifica.
Cele adăugate contactului,nu notifica
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Da, exact ce am zis si mai sus, asta este implementarea calendarului.
0 Aprecieri
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dacă ții apăsat pe ziua din calendar cu evenimentul respectiv ai o serie de opțiuni de notificare.
La fel şi dacă apeşi pe acel eveniment poți alege de acolo să te anunțe.
0 Aprecieri
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Dacă notez direct pe Calendar,ma anunță.
Datele de naștere sunt trecute la fiecare contact,le vad în calendar,dar nu ma notifica
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am citit. Cred că este vorba de sincronizare. Probabil depinde unde sunt salvate contactele cu datele aferente.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dacă le ai salvate doar în datele contactului din aplicația Contacts este doar la nivel de informație.
Notificările cum ți-a scris colegul țin doar de calendar. Acolo le poți şi customiza.
0 Aprecieri
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc. Am de munca
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ți-ai făcut de muncă singură.
Aşa îți trebuie, na!
🪻
0 Aprecieri
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
🫣
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am pățit-o şi eu dar nu legat de data naşterii. Aveam în calendar nişte eventuri pe la care tot am umblat la setările de notificare cândva şi nu se mai repetau anual.
Dar am refăcut ce era în neregulă şi este bbine acum. Foarte utilă şi bine concepută aplicația Calendar.
Fie că este cel de la Samsung, fie de la Google. Una din cele mai importante aplicații practic mai ales dacă eşti o persoană activă şi organizată.
0 Aprecieri
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
DeveloperDragun
Navigator
Opțiuni
Activează Notificările sau actualizează aplicația!
0 Aprecieri
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Sunt activate și este actualizata aplicatia
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
La setarile calendarului ai "Alert times". Aici ai "Contacts's birthdays". By default e "No alert". O poti schimbaScreenshot_20230226_165842_Calendar.jpg
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Sunt setate1677423838088.jpg
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
La mine functionează așa 😞
Mai exista ceva pe care sa-l verifici.
Calendarul sa aiba si "Other notifications" activScreenshot_20230226_171339_Settings.jpg
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.