Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cât de mulțumiți sunteți de rețeaua Digi ?

(Subiect creat la: 09-11-2024 05:51 PM)
412 Vizualizări
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.
Ma gandesc sa ma portez in Rețeaua Digi si as vrea sa stiu cat de multumiti suneti de retea si ce viteze de download si upload aveti. Am vazut pe site ca au cea mai mare acoperire 5G fata de ceilalti operatori.
Vreau sa stiu si ce oferta de abonament aveti aleasa.
19 Răspunsuri
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Super mulțumită!
Eu am un abonament de 20 de lei și am internet nelimitat. Niciodată nu mi-a venit o sumă mai mare de plată, iar internetul merge bine (mai ales iarna). Am și Vodafone, dar sunt total nemulțumită de internetul de la ei.
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Mulțumesc de info! Sa înțeleg ca ai abonamentul de 5 euro ?
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Exact, însă am uitat să precizez că eu am 4G, iar tot în acei 20 de lei am și minute, și SMS-uri.🙂
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Sunt la Vodafone de pe vremea când era Connex
geo1326
Pathfinder
Opțiuni
Și eu am digi și telefon luat de la el.si internet prin wifi de la ei.. și sunt foarte mulțumită de ei
geo1326
Pathfinder
Opțiuni
Și cu tot cu telefon și ce am de la ei plătesc 160 de Lei.. menționez ca am 4 abonamente de telefonie mobila + internet fix + rata la telefon. Eu zic ca se merita
Alex1704
SuperStar
Opțiuni

Salut, am WIFI si televiziunea de la ei.  Televiziunea este ok,  wifi-ul se putea mai bine, parca in trecut era ceva mai buna viteza, dar acum se pare ca s au cam prostit..., cateodata nu am wi-fi deloc, asta mai rar, dar de obicei se intampla sa fie viteza foarte slaba...

Pe partea de telefonia, iti pot spune experienta unei rude, mai are contract pe inca 4 luni cu ei si abia asteapta sa scape. 0% semnal oriunde ar fi. Mereu cand suna la cei de la Digi i se spune ca problema este de la telefon, dar a bagat carteka in 3 telefoane si aceeasi problema in toate 3.  Un S21 Ultra, un Apple 14 PRO MAX si un iphone 8 . 

Eu sunt pe Vodafone din 2016 si absolut  niciodata nu am avut probleme cu semnalul la ei . 

Probleme am avut, dar doar in padure sau in casa, in camera  din mijlocul casei, ceea ce  este ceva normal...

Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Mersi de info!
Și eu tot pe Vodafone sunt. Parca vreau o schimbare atât la preț cat și la semnal. Stiu ca au mai oriunde 5G. La ceea ce ai relatat tu despre ruda ta in legatura cu semnalul pare ciudat.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
La 5g, cel puțin la mine în oraș, în apartament merge cam cu 10mb/s în 5g, probabil afara merge mai mult.
Dacă e sa compar cu Orange 4g+, tot sunt în urma digi. Totuși e mai ieftin abonamentul lor. Dacă e sa stai pe 4g sau 4g+ digi, nu prea recomand. Au internet când și când chiar și în oraș. Depinde de telefon dacă are 5g.
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Păi tu zici că îți merge rău cartelele pe Digi iar aici au spus că e de la telefon probabil de de la de unde te afli tu pentru că ei au acoperire majoritatea orașelor din țară dar dacă te afli la munte ce vrei să sară peste munți semnalul. vrei să pleci de la Digi, eu nu te sfătuiesc pentru că Telekom va fi luat de de Digi îl va cumpăra Digi și cu Vodafone ul vor împărți amândoi așa că n ai la ce să te duci în altă parte.
0 Aprecieri
Dan1155
Explorer
Opțiuni
Poți să încerci YOXO. Eu plătesc 20 de lei pe lună și am internet, minute și sms-uri nelimitat. Eu am fost pe digi in trecut m-am portat pe yoxo pentru că pe digi nu aveam semnal sau era prea slab și se întrerupea. YOXO folosește rețeaua Orange deci, semnalul e bun.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Foarte multumit! Semnal brici, 5G, brici, factură mică. Eu platesc 79 de lei pentru internet, un abonament de mobil de 5 euro, cablu tv
mihaelak
Pioneer
Opțiuni
Super mulțumită, preț mic semnal bun, 100 lei pe 3 abonamente (3,5 euro)cablu TV și internet Wi-Fi
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Depinde foarte mult de cum stau cei de la digi in zona ta. La mine in zona stau foarte bine cu infrastructura.
Eu personal am trecut de la digi mobil la Orange de cateva luni si regret alegerea. Dupa ce trece perioada contractuala probabil ma mut inapoi pe digi 🙂

DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Internetul este limitat, dupa 200 gb, iti scade la 1 mbps down si 512 kb up 🤪
De rasu lumii !
alexandrugeorge
Pathfinder
Opțiuni
Eu sunt foarte multumit de digi si fibra si 4g
Mitica123
Pathfinder
Opțiuni
Salutare.Sunt foarte mulțumit cu semnalul la digi am 5 telefoane dar nu sunt mulțumit ca nu au și număr sare același nr pe 2 dispozitive.
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Concluzia: m-am portat si eu in reteaua Digi de telefonie mobila. Acum astept sa-mi vina cartela si sa vad cum se misca reteaua.
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Eu sunt la Digi din 2019 și sunt mulțumit de ce servicii au am televiziune prin cablu wi fi 6 meș și 5g plus patru abonamente de telefonie mobilă plus că am scos până acum vreo 4,5 telefoane.