Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Când va primi A70 pe abonament Android 11?

(Subiect creat la: 04-04-2021 12:16 PM)
510 Vizualizări
Daaaria
Journeyman
Opțiuni

Buna ! Stie cineva când o sa primească A70 pe abonament Android 11?

27 Răspunsuri
Sloobot
Pioneer
Opțiuni
Buna poti sa imi spui modelul telefonului? Il gasesti in setari si despre telefon
0 Aprecieri
Sloobot
Pioneer
Opțiuni
Da ai android 11 dar trebuie sa ii dai tu flash cu odin pentru ca asa trebuie sa astepti inca o luna si ceva pana iti vine.

Screenshot_20210404-120541_Chrome_1547.jpg

0 Aprecieri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Scoate poza asta cu IMEI-ul în clar!
Sloobot
Pioneer
Opțiuni
Nu ai ce sa faci cu imei ul doar sa il dai la politie sa localizeze telefonul asa ca nu e mare chestie
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Nu in functie de abonament se primeste update-ul, ci in functie de CSC ( Country Specific Code). Telefoanele care au firmware personalizat de operatorii de telefonie primesc mai greu update-ul. Ce CSC ai? Il poti gasi in About phone>Software information.

Screenshot_20210404-115707_Settings_117277.jpg

0 Aprecieri
Sloobot
Pioneer
Opțiuni
Daca vrea neaparat poate sa isi bage cu odin android 11 si sa nu astepte pana vine cu OTA
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu mai sfatui pe toata lumea sa puna cu Odin. 

Nu sunt toti atat de experimentati inca sa stie ce fac si in cazul in care se intampl ceva in timpul instalarii se pierde garantia.

Sloobot
Pioneer
Opțiuni
Doar le spun ca pot face daca vor pot sa ii ajut, garantia se pierde daca bagi root sau alt ceva ca asta e acelasi lucru doar ca de la alt carrier ca nu mai stiu cum se zice in romana.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca se intampla ceva in timpul procesului de flash, cu un ROM care nu este destinat telefonului tau, pierzi garantia. Ca e OK, ca nu e OK... ca normele EU specifica altceva, e o alta discutie. Iti spun ce se poate intampla.

Sloobot
Pioneer
Opțiuni
Tot ce se poate intampla e sa se ia curentu sau sa se deconecteze cablu ca asa nu are nimic ca eu le spun de ROM ul specific telefonului ca asa nu as spune. Garantia se pierde daca se baga root sau se baga custom rom altfel este acelasi lucru cum am specificat mai sus.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Recitește politica garantiei.
Am mai avut discutia aceasta pe platforma si a confirmat si @EmilianN ca e asa cum spun eu.
Tu faci cum consideri, e doar un sfat.
Sa nu uiti ca suntem pe un forum oficial Samsung, totusi.

Faci cum consideri 🙂

Sloobot
Pioneer
Opțiuni
Bine bine multumesc
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Plus ca ORO face parte din "OGC Country Codes" iar celelalte din "OXM Country Codes"...daca ii va reusi update-ul prin ODIN, pentru ca trebuie schimbat inclusiv HOME_CSC , mai mult ca sigur ca si urmatoarele tot asa le va face pentru ca nu o sa mai primeasca OTA.
Daaaria
Journeyman
Opțiuni
.

clipboard_image_1617527249055_1617527249055.jpg

DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Ai CSC Orange. Android 11 inca nu este disponibil pentru acest CSC...de obicei update-urile personalizate de operatori vin cam la o luna după ce primesc cele "la liber". Desi in calendar apare ca in luna mai o sa primesti update, la toate telefoanele acesta a sosit mai devreme...
0 Aprecieri
Sloobot
Pioneer
Opțiuni
Nu conteaza daca are orange poate sa isi bage cu odin si tot android 11 e doar ca cu cateva app de la vodafone pre instalate.
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Tinand cont ca pe CNX-Vodafone update-ul a aparut, cred ca si Orange il va oferi in cateva zile.
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Ai CSC Vodafone.
0 Aprecieri
Dani6272
Navigator
Opțiuni
Si primesc mai greu
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Da. Primele update-uri apar pentru telefoanele cu CSC ROM si apoi COA, CNX si ORO.
0 Aprecieri