Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Boot Load Fail - A21S

(Subiect creat la: 11-05-2021 09:20 PM)
7670 Vizualizări
Cosmin99
Explorer
Opțiuni
Salut! Am o problemă gravă cu un Samsung A21S. S-a oprit instant și acum tot ce afișează e acest mesaj.

image
Am încercat metoda cu volume down și power key, telefonul se stinge și după câteva minute se aprinde tot cu această eroare. Știți vreo soluție (dacă se poate fără pierderea datelor din telefon). 
Orice sfat e bine-venit! Mulțumesc!
34 Răspunsuri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Salut! Incearca sa tii apasat volume down si power mai mult de 10 secunde pentru un hard reboot
Cosmin99
Explorer
Opțiuni
Doar se opreste, nu intra in recovery, nici nu booteaza.
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Nu se intra in recovery in acest mod.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai incercat sa instalezi ceva anume?

Poti incerca sa il conectezi la un PC / laptop cu Smart Switch instalat si sa accesezi Emergency Firmware Recovery din meniu. Poate reusesti ceva.

Cosmin99
Explorer
Opțiuni
Nu, era totul ok si telefonul s-a stins si i-a aparut eroarea asta. O sa incerc. Mersi!
Members_dVkfCWq
First Poster
Opțiuni

Și eu am problema asta de ceva timp cu boot load fail. De la un timp se stinge singur și după câteva stingeri apare eroarea aia. I-am dat reset din fabrică și tot degeaba. Ce pot face?

0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Ai scris vreun ROM cu ODIN? Eroarea aceasta apare de obicei cand sunt probleme cu Kernelul.
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Ai intrat in recovery mode cumva si ai sters ceva pe acolo? Trebuie sa dai mai multe detalii pentru a te putea ajuta cineva
0 Aprecieri
Cosmin99
Explorer
Opțiuni
Nu, nu este telefonul meu, este al mamei, deci nu se pune problema.🤣🤣
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu zic ca e timpul sa porti o discutie serioasa cu mama si sa o intrebi daca cumva s-a apucat de scris ROM-uri cu Odin :face-with-tears-of-joy:

Cosmin99
Explorer
Opțiuni
🤣🤣🤣 eu ma chinui sa fac licenta cu visual basic si ea...
Cosmin99
Explorer
Opțiuni
Pur și simplu se juca ceva pe el si s-a stins. M-am gandit ca poate isi facea ceva update si i s-a terminat bateria..
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Este si asta o varianta, daca spui ca nimeni nu s-a jucat cu Odin. Una din variantele prin care se recupereaza un telefon cu astfel de eroare este rescrierea softului original fix cu Odin🤷
0 Aprecieri
Cosmin99
Explorer
Opțiuni
Daca il duce la garanție are vreo sansa sa i-l faca? Si multumesc pentru raspunsuri!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da.. doar ca, la intrarea in service, cel mai probabil, va primi o resetare generala (si va pierde datele de pe el).

Incearca Smart Switch si daca nimic, service e cea mai buna optiune.

0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Poti incerca. Dar de obicei telefonul nu incepe un update daca nu are minim 20% baterie, procent suficient pentru a se realiza fara probleme. Doar daca acumulatorul este defect pot aparea astfel de situatii.
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Doar ca daca nu ai notiuni despre folosirea Odin-ului, e posibil sa il faci irecuperabil.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut.
1. Poți încerca cu Smart Switch așa cum a zis @ElfStone
2. Dacă nu ți-l recunoaște calculatorul / laptopul cel mai bine în trimiți în service
3. Dacă ești din București îl poți duce la service-ul Samsung și este gata în maxim 1 oră
4. Dacă îl trimiți prin curier folosind formularul de service de pe ESD-ROM, îți va venii curierul în ziua respectivă sau în ziua următoare depinde când selectezi data de ridicare și în maxim 15 zile lucrătoare este totul gata (neluând în calcul și weekend-ul) + o zi sau două zile până ajunge la tine.

⚠️ Nu folosi ODIN dacă nu ai cunoștințe, iar dacă nu ajungi în partea aia de mai jos și dacă nu ai drive-rul de la Samsung instalat pe calculator / laptop aplicația Odin nu îți va detecta telefonul și tot în service este mai sigur asta să nu pierzi garanția.

Screenshot_20210511-222202_Chrome_1575.jpg

Cosmin99
Explorer
Opțiuni
Nu a functionat nici Smart Switch, o sa-l trimit la service. Multumesc!
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aici am vrut să ajung, știam că nu va merge deoarece este deschis direct în boot dar a rămas blocat la bootloader, iar de regulă aplicația Smart Switch îți recunoaște telefonul doar atunci când telefonul este deschis complet și deblocat, iar ODIN nu îți va merge decât dacă ai ajuns să intri în meniu acela din imagine.
0 Aprecieri