Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Beta program one ui 3.0

(Subiect creat la: 20-11-2020 08:06 AM)
958 Vizualizări
Alexxx
Explorer
Opțiuni
Salut stie cineva dacă vom primi în România beta-ul pentru Android 11 pe s10 plus ? 
16 Răspunsuri
DJslime00
Journeyman
Opțiuni
idk but I think will be very soon in Ro :smiling-face:
Alexxx
Explorer
Opțiuni
👌
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Romania nu face parte din lista tarilor participante la Beta, din pacate. Vei primi varianta finala pe telefonul tau la inceputul anului viitor.

Alexxx
Explorer
Opțiuni
Bun, thx.
Alexxx
Explorer
Opțiuni
Ah, și ce voiam sa te mai întreb, încă se mai pot instala de noi via ADB? stiu ca cei de pe xda puneau update-uri încă nu am văzut nimic postat sau încă nu a ajuns în India
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Inca nu. A fost intarziat release-ul pentru Seriile 10, nu e inca nici o varianta disponibila.
Eu zic sa astepti pana se termina testarea si sa instalezi direct varianta finala via OTA (adica cand iti ajunge pe telefon).

Alexxx
Explorer
Opțiuni
Bun, mersi te salut 👌
0 Aprecieri
RobertBG
Pioneer
Opțiuni
niciodată nu cred ca am prins in Romania vreun program de beta, din cate se gasesc pe publicatiile de specialitate, tara noastră nu este inclusa in lista tarilor care beneficiază de acest program.
0 Aprecieri
Alexxx
Explorer
Opțiuni
E aiurea, nu inteleg de ce si la noi se cumpără telefoane Samsung. si multe.
0 Aprecieri
RobertBG
Pioneer
Opțiuni
gândește-te ca am avut samsung de la s3 încoace... asta chiar a fost o dezamăgire de care m-am lecuit de la s6, deja Android crescuse foarte mult, dar ce sa le faci, gândește-te ca noi ca și țara nu avem disponibil serviciul Samsung Pay, si se plătește la greu in ultima vreme cu telefonul, bineînțeles prin alte servicii direct de la bancă, dar uite eu am un samsung galaxy watch, mi-ar placea sa platesc direct cu ceasul cum face amicul meu care detine Apple smartWatch
0 Aprecieri
Alexxx
Explorer
Opțiuni
Da, sunt multe chestii de care noi suntem lăsați de o parte chiar dacă sunt vânzări la un anumit produs destul de mari, Apple pe de o parte s a străduit, am văzut ca și Siri a fost adăugat limba romana oarecum..
0 Aprecieri
Alexxx
Explorer
Opțiuni
si update urile de fost majore sunt puține si limitate fata de concurenta acum nu mai poți spune ca nu sunt telefoane capabile doar pentru 2 update uri de soft majore..
0 Aprecieri
RobertBG
Pioneer
Opțiuni
Apple Avea aplicația wallet si puteai plati cu telefonul de la Prima versiune de iPhone SE, Samsung a avut o ascensiune mai grea si inca o are pentru ca nu prea putem sa comparam companiile intre ele, apple are cateva modele de telefoane pe cand samsung are atatea si la care inca mai ofera suport de securitate samd, dar imi aduc aminte prima amprenta pe care am văzut-o pe un samsung era un Samsung Alpha, si era asa de greu de folosit:)) in timp au ajuns unde au ajuns, dar e păcat ca suntem lasati de-o parte, chiar daca nu avem puterea de cumpărare a americanilor sau mai stiu eu ce alte tari
0 Aprecieri
Alexxx
Explorer
Opțiuni
Da.. asta e acum pana la urma suntem lăsați de o parte la mai multe subiecte
0 Aprecieri
RobertBG
Pioneer
Opțiuni
parcă am fi o țară bananieră:)) seară buna sa ai.
Alexxx
Explorer
Opțiuni
La fel mersi de comentariu te salut.
0 Aprecieri